Târgul de Masini de la Serbanesti, raiul produselor ieftine, second-hand (FOTOGALERIE)

Târgul din Serbanesti ofera clientilor cu bani putini aproape orice le doreste inima.  Deoarece este criza si masinile se vând greu, comerciantii au adus spre vânzare cafea, sosete, clapari de schi, schiuri dar si patuturi si carucioare pentru copii, toate second hand.

 

 Oferta de sezon: schiuri de 50-70 de lei, clapari de 50 de lei

Un tânar din Buhusi s-a gândit sa faca o afacere buna din vânzarea schiurilor second hand. Desi vechi, majoritatea perechilor pareau în perfecta stare. Alaturi, clapari, de diferite dimensiuni, care necesitau o orecare igienizare. „Acolo îi arunca la tomberoane sau ti-i dau cu 2-3 euro. Eu i-am pus într-o duba si i-am adus încoace. Se vând destul de bine. Sper ca duminica viitoare sa-i dau pe toti“, a spus Andrei. Daca o pereche noua de clapari, de firma ajunge între 350 si 800 de lei, iar una de schiuri, chiar si mai mult, iubitorii acestui sport, îl pot practica cu doar 100 de lei, daca trec prin târgul bacauan.

Inca o palma pe obrazul statului român/ Mii de bacauani isi inregistreaza masinile in Bulgaria

 30 de lei pentru un carucior

Saracia îi împinge pe unii parinti sa cumpere chiar si carucioare second. Chiar lânga veceul tîrgului, dintr-o masina au fost scoase mai multe obiecte. 30 de lei este un carucior jegos, tot atât un cuptor cu microunde. „Cât este caruciorul? Mai aveti altul?“, întreaba un barbat, din mediul rural, care a marturisit imediat: „L-as lua pe la primavara, când îl scot în curte“.

Terenurile nu mai au cautare si nici pret: Haos total pe piata imobiliarelor din Bacau

Nu departe, o alta femeie vinde mai multe ceaune, papusi dar si sosete, groase, de iarna. „Luati-le! Daca cumparati doua ceaune, va dau gratis si o pereche de sosete!“, a spus femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com