„Targ de Nunti“ si „Targ de Turism“ la Central Plazza (Galerie foto)

În perioada 16-18 martie, la Central Plazza din Bacau va avea loc editia a lX-a Târgului de Nunti. Cei aflati in preajma unui astfel de eveniment, pot gasi la standuri rochii pentru mirese, costume pentru miri, firme care se ocupa de organizari de evenimente, servicii catering,
cofetarii, bijuterii, invitatii, servicii filmari / foto, saloane SPA, vinuri din podgorii renumite, invitatii nunta, decoratiuni dar si alte tipuri de servicii, atat de necesare in organizarea unui eveniment crucial. În societatea moderna, casatoria se pregateste un pic, mai mult… Cu pasiune! Asteptând cu emotie nunta, viitorii miri au nevoie totusi de putin spirit practic pentru a stabili câteva detalii organizatorice, pentru ca cel mai fericit eveniment din viata lor sa fie unic, în ton cu tendintele actuale“, a precizat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

Punctul culminant este anuntat sâmbata, 17 martie 2012, cand de la ora 13 va avea loc Parada mireselor. Imediat dupa asta, Magicianul Augustin va sustine un special de magie, care va fi urmat de o tombola.

 

Odata cu Targul de Nunti are loc si Targul de Turism ajuns la editia a Vl-a. Agentiile de turism vor prezenta pachete turistice promotionale, oferte de vacante în locuri exotice, geoturism dar si ofertele de turism balnear

 

„Pâna la aceasta data, au confirmat participarea în calitate de expozanti peste 50 de agenti economici din 12 judete ale tarii si municipiul Bucuresti, care îsi prezinta oferta în conditii deosebite“, a mai spus Mihai Tulbure. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Patronatul din Turism si Alimentatie Publica Bacau si Centrul Europe Enterprise Network – RO Bacau.

 

In calitate de parteneri media: Realitatea TV Bacau, 1 TV Bacau, Euro TV,Radio 21, Vibe FM, Radio ZU, Kiss FM, Magic FM, Radio Iasi, Ziarul de Bacau, Ziarul de Garda (www.ziaruldegarda.ro ) Impartial de Bacau, Ziarul Ora 25, Sapte Seri,               Zile si Nopti, Ghidul Miresei, Traveller Magazin, Horeca,                www.nunta-bacau.ro, www.casanuntilor.ro, www.inimabacaului.ro, www.labacau.ro, www.evenimentul-tau.ro, www.judetulbacau.ro, www.bacau.info.ro, , www.ghidulbacaului.ro, www.autenticpromotion.ro, www.megabacau.blogspot.com.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com