Superkombat-Final Elimination WGP la Piatra Neamt (foto)

La Piatra Neamt, pe 15 octombrie, va avea loc  Superkombat Final Elimination WGP, ultima competitie din circuitul Superkombat 2011, inainte de finala, care va desfasura in orasul german Frankfurt. Pretul unui bilet este cuprins intre 50 si 200 de lei. Meciurile vor inaugura Sala Polivalenta din Piatra Neamt.

 

Pe langa meciurile dedicate categoriei grea, se va disputa si un meci de titlu mondial sub egida federatiei Wako PRO unde Ionut Atodiresei il va intalni pe detinatorul centurii Diogo Neves din Portugalia.

“Promotorul Eduard Irimia a anuntat ca vor fi o serie de co-main eventuri in aceasta gala prin prezenta eroilor Morosanu, Iftimoaie, Lungu si Atodiresei dar si meciuri asteptate cu noile senaztii din circuit precum Bogdan Stoica. Cel mai interesant meci din aceasta Gala este cu siguranta reprezentat de infruntarea dintre Alexandru Lungu luptatorul roman de MMA care va lupta in premiera pe reguli K-1 cu superstarul american Bob Sapp. Eduard Irimia ne asigura ca meciul intitulat *Confruntarea Titanilor* va fi un spectacol de exceptie avand in vedere ca cei doi luptatori cantaresc impreuna mai mult de 320 kg. Acest meci a fost o surpriza inclusiv pentru Lungu ce a aflat in timpul conferintei de presa ca va lupta cu Bob Sapp”, afirma organizatorii intr-un comunicat de presa.

Cantarul Oficial pentru SUPERKOMBAT Final Elimination WGP va avea loc Vineri ora 16.00 la Galeria Mall Piatra Neamt. Impreuna cu primarul orasului Piatra Neamt Gheorghe Stefan, Federatia Local-Kombat Romania inaugureaza Sala Polivalenta a orasului cu prilejul acestei gale. Circuitul Premium Suberkombat – Piatra Neamt, România este transmis live pe EUROSPORT, SPORT.RO si PRO TV fiind emis în 83 de tari live în Europa, Africa ,Asia si Australia si în 60 de tari, in delay, în Africa si America de Sud.

Biletele pentru Gala SUPERKOMBAT K-1 ce va avea loc pe 15 Octombrie 2011 la Piatra Neamt sunt puse in vanzare in reteaua Eventim.ro, in magazinele Germanos, Vodafone si Orange din toata tara cu preturi cuprinse intre 50 Lei in public si 200 Lei pe scaune VIP.

Programul Superkombat-Final Elimination WGP

Piatra Neamt, 15 Octombrie 2011, ora 21.30

MECI DE REZERVA

Lucian Danilencu(ROMANIA) VS Jantje Siersma(OLANDA)

SEMIFINALA A

Erhan Deniz (Turcia ) vs Rodney Glunder (SURINAM)

SEMIFINALA B

Wendell Roche(OLANDA) VS Marian Baryla(POLONIA)

SUPERFIGHT 92 KG

Bogdan Stoica(ROMANIA) VS Leon Miedema (SURINAM)

SUPERFIGHT +96 KG

Sebastian Ciobanu (ROMANIA) VS Brian Douwes (OLANDA)

SUPERFIGHT +96 KG

Ionut Iftimoaie (ROMANIA) VS Luca Panto(ITALIA)

SUPERFIGHT +150 KG

Alexandru Lungu(ROMANIA) VS Bob Sapp(USA)

SUPERFIGHT +96 KG

Catalin Morosanu (ROMANIA) VS TBA

WAKO PRO WORLD TITLE 67 KG K-1 RULES

Ionut Atodiresei (ROMANIA) VS Diogo Neves(PORTUGALIA)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com