Sucevenii se promoveaza la Targul de Turism din Bacau

Comunele Botosana si Baia, din judetul Suceava, care castigat fonduri europene nerambursabile prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, sunt prezente la standurile de la Central Plazza din Bacau, pentru a-si prezenta frumusetile locale. In perioada 16-18 martie, aici are loc Targul de Turism organizat de Camera de Comert si Industrie din Bacau.

 

Imbracate in costume populare bucovinene, cu pliante, carti postale si albume foto, fetele din comuna Botosana ii invita pe bacauani intr-o exursie in nordul tarii. Daca vor veni in perioda potrivita, turistii pot participa la „Balul Gospodarilor“, de Anul Nou pot vedea Caiutii, dar oricand pot vizita Biserica de lemn „Sfantul Dumitru“, Muzeul satesc  sau Stejarul din Botosana, declarat monument al naturii.

Un comentariu

  1. TURIST INCANTAT spune:

    O INVITATIE FRUMOASA CARE TREBUIE ONORATA. CE VETI GASI IN BOTOSANA ESTE MINUNAT. DE LA OAMENI GOSPODARI, TINUT MIRIFIC IN ORICE ANOTIMP, BISERICA MONUMENT ISTORIC, MUZEU SATESC, STEJAR MULTISECULAR, LA BUCURIA SI DRAGOSTEA TINERILOR DE A PROMOVA SI A DUCE MAI DEPARTE TRADITIILE ,OBICEIURILE SI PORTUL POPULAR. FELICITARI CELOR CARE SE OCUPA IN MOD CONSTANT DE BUNA DESFASURARE A EVENIMENTELOR DE PESTE AN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com