Stiinta Bacau a învins Apollon Prestige Limassol cu 3-0

Voleibalistele bacauance s-au impus ieri în fata echipei cipriote din Limassol, cu 3-0.  Returul va avea loc pe 11 noiembrie, la Limassol. Pâna atunci, Stiinta Bacau va juca sâmbata, 31 octombrie, de la ora 17, tot în Sala Sporturilor, în campionat, un joc împotriva echipei CSU Medicina Târgu Mures.

 Stiinta Bacau - Apollon Limassol

Miercuri, 28 octombrie, a avut loc partida dintre Stiinta Bacau si Apollon Prestige Limassol la volei feminin, contând pentru 16-imile Cupei CEV. Echipa a câstigat cu scorul de 3-0 (25-22, 25-19, 25-13), la capatul unui joc în care oaspetele au pus probleme doar în primul set, în care ”studentele” au comis 9 greseli nefortate. Cel de-al doilea set a început bine pentru cipriote, acestea conducând cu 8-6 la primul time-out tehnic, însa Stiinta a revenit si, pe fondul unui serviciu dificil, a reusit sa intre la cel de-al doilea timp tehnic cu doua puncte avans. De aici, gazdele au continuat jocul bun si si-au adjudecat setul cu 25-19. În ultimul set, echipa din Cipru a fost surprinsa de serviciile foarte bune ale echipei bacauane, care s-a impus cu 25-13.

Stiinta Bacau in Cupa CEV

Declaratii dupa meci

Florin Grapa (antrenor Stiinta Bacau): ”Mi-a fost teama de acest meci, dupa înfrângerea de la Craiova,  care ne-a marcat pe toti destul de tare. Începând cu setul al doilea, serviciul nostru a facut diferenta. Pot sa va spun cu certitudine ca vom avea un meci greu în Cipru, va trebui sa jucam pentru a ne califica.”

Ioannis Giapanis (antrenor Apollon Limassol): ”A fost o onoare pentru noi sa jucam un asemenea meci, mi-as dori în fiecare saptamâna astfel de jocuri, dar, din pacate, nu e posibil. Nu stiu care sunt sansele noastre de calificare, dar ne vom lupta în retur.”

Stiinta Bacau: Sabina Moisa (6 puncte), Denisa Rogojinaru (13), Cristina Cazacu (11), Tatiana Lupu (11), Claudia Gavrilescu (6), Crina Baltatu (11), Nicoleta Manu – libero. Antrenor: Florin Grapa.

Apollon Prestige Limassol: Maryna Lavruk (11 puncte), Katalin Kiss (11), Veronika Hudima (8), Brooke French (4), Katerina Zakchaiou (3), Andri Iordanous, Thelma Christoforu – libero. Au mai jucat: Sofia Manitarou (1), Vasi Chatzikonstanta, Evita Leonidou, Nikolina Spyrou, Evely Stefanou – libero. Antrenor: Ioannis Giapanis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *