Startup Weekend România

Dezvoltarea unui business în 54 de ore: aceasta este miza celei de a treia editii a Startup Weekend România, eveniment care se va desfasura în Bucuresti între 9 si 11 noiembrie si va aduce împreuna peste 80 de participanti si mentori din întreaga lume. Participarea la eveniment se realizeaza în baza înregistrarii prealabile pe site-ul evenimentului romania.startupweekend.org .

Anul acesta, Startup Weekend vine cu o miza majora pentru participanti: echipa câstigatoare se aliniaza la Global StartUp Battle si va intra în lupta pentru invitatiile disponibile la Global Entrepreneurship Congress care va avea loc la Rio de Janeiro, o vizita la San Francisco pentru o întâlnire cu oameni influenti din comunitatea antreprenoriala si multe alte premii care vor fi anuntate ulterior.

„Ne bucuram ca Startup Weekend România contribuie semnificativ la dezvoltarea comunitatii antreprenoriale la nivel local. În plus, participantii la eveniment au multe lucruri de câstigat: fie ca pun bazele unui startup, îsi gasesc un cofondator, învata exemple de bune practici, fac networking sau dezvolta noi abilitati, la final ei sunt mai pregatiti sa devina antreprenori si sa faca fata presiunilor pe care le implica acest lucru”, a declarat Anca Foster, Coordonator Operatiuni Startup Weekend în Europa Centrala si de Est.

Proiect organizat în cadrul Bucharest Tech Feast, Startup Weekend este un eveniment de 54 de ore care aduce împreuna tineri pasionati de antreprenoriat care formeaza echipe în jurul ideilor participantilor, dezvolta produse si lanseaza noi companii în doar trei zile. La final, echipele participante îsi prezinta conceptul de business în fata unui juriu de specialitate.

Evenimentul debuteaza în seara zilei de vineri, 9 noiembrie, cu o sesiune de pitching în cadrul careia participantii îsi prezinta ideile si încearca sa atraga sustinerea publicului. Ulterior echipele se formeaza ad-hoc în jurul celor mai bune idei determinate prin vot. Zilele de sâmbata si duminica sunt dedicate dezvoltarii unui business case solid si a unui produs minim viabil de catre echipele participante în concurs. Startup Weekend se încheie cu prezentarea proiectelor si a prototipurilor dezvoltate în fata unui juriu de specialitate format din antreprenori si investitori din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com