Sala de Sport Scolara din Dofteana este aproape finalizata. Investitia de peste 5,4 milioane de lei a fost finantata de CNI

Lucrarile de construire a Salii de Sport Scolare din Dofteana dar si cele pentru reabilitarea si modernizarea Scoala ”Scarlat Longhin” din Dofteana sunt aproape finalizate.
Sala de Sport Scolara este un proiect pilot, construit in satul Dofteana, punctul Lunca Trotusului, cu o finantare de peste 5,4 milioane de lei de la Compania Nationala de Investitii si este una dintre mai moderne sali de sport din tara, cu o suprafata construita de peste 1030 de metri patrati si o tribuna de 102 locuri.
Dofteana este cea mai numeroasa comuna din judetul Bacau (are aproximativ 10 mii de locuitori) si prin implicarea actualului primar Ioan Bujor a atras finantari europene si guvernamentale de zeci de milioane de lei. Nu intamplator, edilul a fost reales cu peste 82% din voturile exprimate.
Investitiile vor continua in aceasta comuna si cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau, anunta Vasile Budaca, consilier judetean implicat in proiectele din zona de nord-vest a judetului Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com