S-a dublat numarul locurilor la cresele din Bacau. Ce investitii au fost inaugurate

Potrivit unui comunicat al Primariei Bacau, marti, 19 decembrie, au fost inaugurate doua grupe noi de cresa, amenajate în spatiile care au fost ocupate abuziv de diverse fundatii si care au fost recuperate în acest an, în instanta. Numarul locurilor disponibile in cresele bacauane s-a dublat in acest an.
„O prima grupa cu 20 de locuri disponbile a fost inaugurata în cadrul Cresei nr.4 din Bacau, investitia de amenajare a spatiului ridicându-se la suma totala de 73.316,27 lei.

De asemenea, o grupa mixta de 30 de locuri a fost inaugurata la Cresa nr.3 din municipiu. Valoarea totala a acestei investitii a Municipiului Bacau s-a ridicat la suma de 120.932,92 lei.

„Investitiile în vederea amenajarii de noi locuri în crese si gradinite continua în Bacau, la acest moment fiind în executie lucrari de reamenajare a Cresei Alecu Russo, din spatele Gradinitei nr. 27. Aici vor fi create 80 de noi locuri, valoarea investitiei fiind de aproximativ 600.000 lei”, a precizat dl. Cosmin Necula, primarului municipiul Bacau.

Noi grupe de crese vor fi reamenajate la Scoala „George Bacovia” si la Scoala „Mihai Dragan”, dar si în cadrul grupelor de cresa si de gradinita, ce vor fi înfiintate la Colegiul Tehnic de Comunicatii „N.V.Kapen” si în Cartierul Serbanesti. Prin aceste investitii, primarul municipiului, dl. Cosmin Necula, si viceprimarul, dl. Dragos Stefan, onoreaza angajamentele luate fata de bacauani la începutul mandatului-anul 2016, în ceea ce priveste solutionarea crizei acute a locurilor din crese, prin crearea de noi grupe si noi crese în Bacau.

Prin investitiile realizate de catre Municipiul Bacau în anul 2017, numarul de locuri disponibile în cresele din municipiu s-a dublat, 446 de copii din Bacau având acces la educatie timpurie anteprescolara“, se precizeaza in comunicatul transmis de Primaria Bacau.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com