Romeo Stavarache isi asteapta sentinta in dosarul de mita de ziua lui Dumitru Sechelariu

Fostul primar al Bacaului, Romeo Stavarache, isi asteapta sentinta pe 14 iulie. Astazi, Tribunalul Bacau a admis cererea de sesizare a Curtii Constitutionale facuta de fostul edil, fata de faptul ca solicitarile facute fata de denuntatori, prin interpusi, nu intrau in sfera atributiilor lui de primar.Romeo Stavarache

Mai mult, organele de ancheta nu au putut proba ca vreun leu din mita de 2,39 milioane de lei, de care este acuzat Stavarache, ar fi ajuns la el. Practic, fostul primar al Bacaului a intervenit pentru ca unele proiecte sa se inchida iar unii sponsori, deveniti ulterior denuntatori, sa-si achite datoriile fata de asociatiile sportive sau  organele de presa ale liberalilor bacauani (Ziarul de Bacau, preluat de G&P News&Advertising de la Liviu Cenusa si 1 Tv Bacau, televiziune inchisa ulterior).

Pe 14 iulie, Dumitru Sechelariu si-ar fi aniversat 58 de ani. Culmea ironiei, adversarul lui politic, Romeo Stavarache, isi va primi sentinta, la Tribunalul Bacau, in aceeasi zi.

In acelasi dosar in care este inculpat Romeo Stavarache au aceeasi calitate Costel Casuneanu, Liviu Goian, Liviu Cenusa si Constantin Apostol, fost sef ADR NE.

Dumitru Sechelariu-EMD (79)

Solutia pe scurt: Admite cererea de sesizare a Curtii Constitutionale formulata de inculpatul STAVARACHE ROMEO . În baza art. 29 alin 4 din Legea 47/1992 sesizeaza Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 289 alin. 1 din codul penal , formulata de inculpatul STAVARACHE ROMEO. Definitiva. Pronuntata în sedinta publica azi, 05 iulie 2016. CU PRIVIRE LA CEREREA DE REVOCAREA MASURII CONTROLULUI JUDICIAR SI PE FONDUL CAUZEI, AMÂNA PRONUNTAREA PENTRU DATA DE 14.07.2016.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com