„Rolul si locul medicului veterinar din spatiul bacauan in secolul 21“ (Galerie foto)

Autoritati publice locale, parlamentari dar si profesori universitari ieseni au fost astazi prezenti la dezbaterea „Rolul si locul medicului veterinar din spatiul bacauan in secolul 21“, prilejuita de „Ziua Medicului Veterinar-15 mai. Evenimentul, care s-a desfasurat la Centrul de Afaceri „Georgeta si Mircea Cancicov“, de la ora 10, a fost organizat de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, in parteneriat cu Patronatul Medicilor Veterinari, Colegiul Medicilor Veterinari s.a.

Gheorghita Vlad (1)Ziua Medicului Veterinar (8)Moderator al dezbaterii, la care au luat parte peste 400 de persoane, a fost dr. Gheorghita Vlad, directorul DSVSA Bacau, care a vorbit despre rolul si responsabilitatile institutiei pe careo conduce. Au mai luat cuvantul si ceilalti sefi din  lumea medical -veterinara: Costel Busuioc-Colegiul Medicilor Veterinari, Dumitru Vasiliu- Patronatul Medicilor Veterinari, Ioan Bagu-Sindicatul medicilor Veterinari, Dan Nitu-Asociatia Medicilor Veterinari, Carmen Carleta Bodea- Laboratorul Sanitar Veterinar si pentru Siguranta Alimentelor, Adriana si Gabriel Streja-Serviciul Igiena, Adriana Enache Bertha-Biolog, Eugenia Simion-Farmacovigilenta, s.a.

Luarile de cuvant au fost intarite de discursul unor profesori universitari ieseni, de la Universitatea „Al. I. Cuza“, Institutul National de Inventica  si Universitatea de Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad“. Ziua Medicului Veterinar s-a incheiat printr-o masa festiva, care a avut loc la unul din restaurantele bacauane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com