Reactie radicala la criza „Ponta“. Partidul Romania Unita vrea un guvern nationalist si schimbarea clasei politice din Romania

Criza determinata de inceperea urmaririi penale fata de premierul Victor Viorel Ponta are toate sansele sa destabilizeze intreaga scena politica si sa produca dezechilibre institutionale, cu efecte aproape imprevizibile. Tanarul deputat Bogdan Diaconu, liderul Partidului Romania Unita, propune o motiune impotriva intregii clase politice si instalarea unui guvern nationalist. Diaconu crede ca Romania trebuie sa scape de politicienii din toate partidele mari, care au jefuit organizat tara in ultimii 25 de ani.

Bogdan DiaconuIn scurt timp este previzibila acutizarea crizei politice si a administratiei din tara, dezechilibre majore determinate de neasumarea responsabilitatii si schimbarea Guvernului Ponta. Totodata, pe fondul luptei Anticoruptie, care a atins dimensiuni grotesti, este de asteptat ca discursul nationalist si extremist sa prinda tot mai mult la populatie. Criza din Romania vine intr-un moment geopolitic regional nefavorabil, determinat de situatia tensionata din Est dar si de cererile repetate ale maghiarilor si romanilor de etnie maghiara pentru Tinutul Secuiesc.

 

COMUNICAT PRU

 

România are nevoie sa scape si de Ponta-PSD, dar si de PNL-PDL

 

  Bogdan Diaconu   România va rasufla usurata dupa ce va scapa de Guvernul Ponta, dar pentru putin timp, deoarece va fi sufocata imediat de Guvernul PNL-PDL din care fac parte figurile de trista amintire ale perioadei de saracire masiva a românilor.

     Partidul România Unita asteapta cu multa bucurie plecarea PSD de la guvernare, dar cu la fel de multa tristete stie si ca schimbarea nu se va face în interesul României, ci în avantajul celeilalte gasti de putere care tremura de nerabdare sa puna mâna pe banii tarii, pe functii si pe  avantaje.

    România trebuie sa iasa din cercul vicios al înlocuirii penalilor de la PSD cu penalii de la PNL-PDL si sa ajunga sa fie condusa de un guvern nationalist care sa opreasca jefuirea resurselor, împrumuturile nesfârsite si vânzarea tarii la bucata.

  Bogdan Diaconu si Iulian Pichiu PNL, participant la distrugerea tarii în ultimii 25 de ani, atât în nume propriu cât si prin figurile sinistre mostenite de la PDL, are tot atâta legitimitate sa conduca România cât are si PSD, adica niciuna. România are nevoie de o motiune de cenzura împotriva întregii clase politice a ultimilor 25 de ani.

 

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului România Unita

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Un comentariu

  1. Demy spune:

    Sustin puctul de vedere al PRU (Bogdan Diaconu), dar nu propuneti nimic concret. Cine vor fi acei nationalisti cinstiti si de unde-i aduceti la guvernare si in Parlament ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com