Proiectele ADAMA schimba la fata arhitectura oraselor romanesti! (GALERIE FOTO)

Dezvoltatorul imobiliar ADAMA,  parte a grupului financiar austriac Immofinanz, a investit in cele noua ansambluri rezidentiale realizate in Romania peste 150 de milioane de euro. Au fost construite patru imobile in Bucuresti, doua in Ploiesti si cate unul in Bacau, Evocasa Selecta  (1)Brasov si Iasi. Din cele 1400 de apartamente, deja au fost vandute peste 1000. Cel mai bine s-au dat locuintele din Bucuresti si Iasi, semn ca aici exista o clasa medie a tinerilor cu job-uri bine platite, de regula care lucreaza in multinationale sau la stat, unde exista o anumita prognozabilitate pe termen mediu. In coada clasamentului, cu cel mai lent ritm de vanzare, sta Bacaul, oras care a cunoscut o depopulare constanta in ultimile doua decenii (peste 40% au plecat peste hotare sau din localitate). Ce ofera locuintele facute de ADAMA fata de cele „clasice“ comuniste? Un spatiu locativ modern, inventiv, siguranta a constructiei (rezista la peste 8 grade Richter), siguranta prin paza si monitorizare video permanenta, parcari, dar si obligatii. ADAMA ii obliga pe proprietari sa pastreze aspectul exterior al imobilului. Acestia nu au voie sa intervina asupra culorilor sau constructiei, cel putin pana la vanzarea ultimului apartament!

Evocasa Selecta  (3)„În cazul Adama, calitatea si siguranta constructiilor pe care le dezvoltam sunt principalele puncte pe care le luam în considerare. Standardul ridicat de calitate impus de Adama este demonstrat atât de constructorii cu care lucram – lideri pe piata din domeniu, dar si de obtinerea certificarii oficiale pentru cel mai înalt nivel de calitate în management, ISO 9001:2000 din partea TÜV Austria Romania. În plus, avem o colaborare strânsa cu echipe de arhitecti, proiectanti si ingineri puternic conectati la nevoile pietei pentru ca prin design-ul apartamentelor si cladirilor pe care le oferim locatarilor nostri sa fie oferim totodata si solutia rezidentiala optima”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.
 
BUCURESTI:
Evocasa Armonia
Evocasa Armonia (2)Proiectul rezidential Evocasa Armonia cuprinde doua cladiri moderne în inima cartierului Evocasa Armonia (1)Titan din Bucuresti, complet finalizate si livrate. Ansamblul este amplasat în imediata apropiere a statiei de metrou si parcului Titan.
Prima faza a proiectului realizat de dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama cuprinde un total de 262 de apartamente de 1, 2 si 3 camere, amplasate în doua cladiri de câte 13 etaje.
Pentru securitatea locatarilor, în proiect este asigurata paza 24 de ore din 24, iar apartamentele dispun de dotari pentru aer conditionat, parchet, sistem de încalzire, bai echipate si usi securizate. În pretul apartamentului, sunt incluse si bucatariile utilate si mobilate.
Dotari si finisaje apartamente: apometre, contoare pentru gaz si electricitate, faianta si gresie în baie si bucatarie, parchet laminat, ferestre cu geam termopan, sistem de încalzire, spatii de depozitare si parcare cu acces controlat.
 
Evocasa Optima
Evocasa Optima 2  (3)Evocasa Optima 2  (2)Proiectul se afla în zona Titan – 1 Decembrie din Bucuresti, fiind dezvoltat în doua faze succesive. Din prima faza, formata dintr-o cladire moderna de 11 etaje, mai sunt disponibile 8 unitati dintr-un total de 83 de apartamente. Constructia celei de-a doua faze a început în octombrie 2012 si urmeaza sa fie livrata în perioada imediat urmatoare. Aceasta este formata din 84 de apartamente de 2 si 3 camere, amplasate într-un bloc de 11 niveluri.
 
Complexul rezidential Evocasa Optima este amplasat în imediata apropiere a statiei de metrou 1 Decembrie 1918, într-o zona linistita, înconjurata de spatii verzi, având asigurata si paza 24 de ore din 24. Create dupa un concept modular, apartamentele cu un design inteligent pot fi transformate cu usurinta pentru a oferi la nevoie o camera suplimentara. În plus, apartamentele aflate la parter beneficiaza de gradina proprie. Cladirile realizate integral din beton armat si caramida eficienta Porotherm au la parter holuri largi care îti ofera acces la spatiile de depozitare de la subsol.
 
La fel ca în toate proiectele Adama, apartamentele sunt finisate la cheie, fiind dotate cu echipamente sanitare de cea mai buna calitate, apometre, contoare pentru gaz si electricitate, faianta si gresie în baie si bucatarie, parchet laminat, ferestre cu geam termopan, sistem de încalzire, usi de intrare securizate.
 Edenia Titan
Edenia Titan  (2)Edenia Titan  (1)Complexul rezidential Edenia este amplasat în inima cartierului Titan, într-o oaza de verdeata si relaxare. Cladirile moderne de 11 etaje sunt construite integral din beton armat si respecta cele mai riguroase standarde. Prima faza de dezvoltare, locuita în proportie de 100%, este formata din doua cladiri gazduind un total de 226 apartamente.
 
Lucrarile la cea de-a doua faza de dezvoltare, formata dintr-un bloc de 11 etaje, au început în toamna anului trecut, cele 126 de apartamente de 1, 2 si 3 camere urmând a fi livrate în aceasta toamna.
 
Edenia Titan pasteaza conceptul de ansamblu rezidential supravegheat si pazit 24 de ore din 24 pentru maxima siguranta a locatarilor. Cochetul cartier Edenia este o insula a linistii în mijlocul orasului, beneficiind de spatii atent amenajate, alei pavate si zone de joaca pentru copii. Locatarii au la îndemâna toate facilitatile unei vieti de familie linistite prin apropierea de centre comerciale, scoli sau toate mijloacele de transport în comun.
 
Apartamentele beneficiaza de parchet laminat, iar baile si bucatariile sunt placate cu gresie si faianta în diferite modele. Tâmplaria PVC de clasa superioara si centrala proprie de apartament completeaza cu succes facilitatile viitoarei tale locuinte.
 Evocasa Selecta
Evocasa Selecta  (2)Evocasa Selecta  (3)Evocasa Selecta a fost conceputa de Adama cu tot devotamentul pentru excelenta si o viata de vis in centrul orasului. Ansamblul rezidential Evocasa Selecta, complet finalizat, se afla în zona centrala a Bucurestiului, în apropiere de Foisorul de Foc, fiind proiectul premium din portofoliul companiei Adama. Cladirea de o arhitectura aparte este formata din 77 de apartamente de doua, trei si patru camere cu un design futurist, finisaje de top, dar si terase de pâna la 129 mp care ofera o priveliste deosebita de sus asupra orasului.
 
Apartamentele beneficiaza de finisaje speciale: parchet dublu stratificat Berti, tamplarie din aluminiu cu geam termopan marca Reiner, balcon / terasa spatioase, echipamente sanitare Philippe Starck, dotari pentru aer conditionat, placi ceramice Marazzi, usi Pinum, incalzire centralizata, servicii concierge. Cladirea eleganta, cu o arhitectura unica, dispune de parcarea subterana pe 2 niveluri in sistem Klaus, paza 24 /7, 4 lifturi, 77 de apartamente ultramoderne, lobby tapetat cu granit si marmura.
 PLOIESTI:
Evocasa Orizont
Evocasa OrizontEvocasa Orizont (1)Ansamblul Rezidential Evocasa Orizont a fost finalizat in anul 2010 si este situat in Cartier Albert din Ploiesti, la câteva minute distanta cu masina de centrul orasului. Proiectul cuprinde 4 blocuri cu un total de 118 apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, dar si 38 de vile.
Vilele de tip duplex sunt complet finisate, având incluse dotarile pentru sistemele de comunicare si aer conditionat, au centrala termica proprie si bai echipate, dar si gradini proprii spatioase, de diferite suprafete. La achizitionarea unei vile, viitorii locatari vor beneficia automat si de doua locuri de parcare incluse în pret.
 
Apartamentele si vilele sunt finisate la cheie, fiind dotate cu usi metalice la intrare, ferestre PVC cu geam termopan, dotari prevazute pentru sistemele de comunicare (TV, calculator, interfon), dotari prevazute pentru sistemele de aer conditionat, incalzire centrala, parchet laminat, echipamente sanitare de cea mai buna calitate, contoare de lumina, gaze si apa. Apartamentele aflate la parter, precum si vilele beneficiaza de gradina proprie.
 BRASOV:
Evocasa Viva
Evocasa Viva (3)Evocasa Viva (1)Evocasa Viva se bucura de o locatie ideala pentru un proiect rezidential nou, fiind amplasat în cartierul Noua, o zona în plina dezvoltare a Brasovului. Locatarii complexului se bucura de apropierea de natura si de multiple facilitati de petrecere a timpului liber, în imediata vecinatate a proiectului aflându-se zona de agrement recent modernizata Noua si lacul cu acelasi nume. Având acces direct la principalele bulevarde, Evocasa Viva se afla la câteva minute distanta si de noua zona comerciala a Brasovului.
Evocasa Viva (2)În Evocasa Viva,  sunt disponibile garsoniere, apartamente de 2 si de 3 camere de diverse tipuri si compartimentari. Prima faza a proiectului cuprinde 148 de unitati, amplasate în doua cladiri de câte 10 etaje.
Proiectul este complet finalizat, iar apartamentele sunt livrate la cheie, la cele mai înalte standarde de calitate. Fiecare apartament este dotat cu obiecte sanitare în bai, parchet, usa metalica la intrare, iar bucatariile si baile sunt placate cu gresie si faianta. Pentru siguranta locatarilor, proiectul este supravegheat 24 de ore din 24.
Evocasa Viva ofera nu doar un camin ideal, ci si oportunitatea unei investitii rentabile. Ansamblul poate deveni sursa unui venit constant pentru cei care detin un apartament în Evocasa Viva. Proprietarii le pot oferi celor care decid sa se mute într-un oras de munte, dar si celor aflati în cautarea unei case de vacanta varianta închirierii apartamentului.
IASI:
Copou Bellevue
Copou Bellevue (2)Copou Bellevue (1)Ansamblu Rezidential Copou Bellevue este format din 3 cladiri moderne de cate 5 etaje, intr-o locatie excelenta pe Dealul Copoului, in apropiere de parcurile Copou si Expozitiei, la cateva minute pe jos de centrul universitar istoric.
Prima faza de dezvoltare a proiectului Adama din zona Copou este formata din 120 de apartamente premium de 2, 3, 4 camere si penthouse-uri. La momentul actual, în Copou Bellevue, mai sunt disponibile doar 9 unitati.
Copou Bellevue este un produs rezidential special proiectat sa ofere un pachet complet de facilitati moderne. Proiectul asigura locatarilor un mix ideal de modalitati de relaxare si de siguranta. La parterul fiecarei cladiri de apartamente este amenajat un health club cu sauna, centru fitness si dusuri. Cei mici se pot juca în deplina siguranta în spatiile de 300 mp special amenajate pentru ei, complexul fiind pazit 24 de ore din 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com