Zilele Portilor Deschise de la Teatrul Municipal „Bacovia”

În perioada 7 – 10 mai are loc prima editie a „Zilelor Portilor Deschise la Teatrul Municipal Bacovia“. Evenimentul a fost initiat si coordonat de noul director al teatrului bacauan, Anca Sigartau. Accesul la spectacole va fi gratuit.

Teatrul BacoviaÎn programul evenimentului „Zilele Portilor Deschise la Teatrul MunicipalAnca Sigartau «Bacovia»” vor fi reprezentate pe scena bacauana atât spectacole de la Sectia Drama, cât si de la Sectia de Animatie:
1 „Unchiul Vanea”, de Anton Pavlovici Cehov, în regia Luminitei Tîcu (Chisinau),
2 „Angajare de clovn”, de Matei Visniec, în regia lui Gheorghe Balint,
3″Vârciorova. Carantina”, de Matei Millo si Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija,
AFIS REGELE MINCINOSILOR4 “Regele mincinosilor”, un spectacol de Gheorghe Balint,
5 „Opt femei sublime”, de Robert Thomas, în regia lui Dumitru Lazar Fulga,
6″Valentine’s Day în familie”, de Sergiu Vâlcu, în regia lui Adrian Gazdaru,
7 “Nora”, de Henrik Ibsen, în regia lui Dumitru Lazar Fulga,
8“Piatra din casa”, dupa Vasile Alecsandri, în regia Firutei Apetrei,
9″Calin (povestea moderna)”, de Hannah Wolf si Horia Suru, dupa Franz Xaver Kroetz si Mihai Eminescu, în regia lui Horia Suru,
10„Prâslea cel voinic… la minte”, dupa Petre Ispirescu, adaptarea si regia – Cornelius Pavaloi, 11„Procesul”, de Franz Kafka, un spectacol de Geirun Tino (Viena), si
12 „Nunta lui Figaro”, de Beaumarchais, în regia lui Dumitru Lazar Fulga.

Programul „Zilele Portilor Deschise la Teatrul Municipal «Bacovia»” inaugureaza seria evenimentelor cu intrare libera si se doreste a fi un nou start pentru atragerea publicului bacauan, si nu numai, la teatru.
„Vor fi prezenti în aceste zile în Bacau, la spectacolele noastre, mari regizori ai scenei de teatru, pentru a cunoaste trupa, în vederea unor viitoare colaborari. De asemenea, invit si tineri actori din întreaga tara, pe care îi asteptam apoi cu propuneri de proiecte independente. «Ziua Portilor Deschise la Teatrul Municipal «Bacovia» este un prim pas catre un dialog permanent pe care dorim sa îl avem cu nume importante ale lumii teatrale românesti si internationale, cu institutiile de cultura si de învatamânt teatral din tara dar si cu tinerii actori, care, pe viitor, ar putea face parte din trupa artistica a Teatrului din Bacau si, bineînteles, cu publicul nostru”, a motivat actrita Anca Sigartau, noul manager al Teatrului Municipal „Bacovia”, initiatoarea programului Zilele Portilor Deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com