Procurorul bacauan Felix Banila, numit de presedintele Romaniei procuror-sef al DIICOT

„Presedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 iulie a.c., decretul pentru numirea în functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila – pe o perioada de 3 ani“, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Procurorul bacauan a declarat pentru ziaruldegarda.ro ca asteapta instalarea in noua functie pentru a vedea care sunt problemele cu care se confrunta DIICOT. „Voi face o evaluare a intregii situatii si apoi voi vedea ce este de facut pentru imbunatatirea activitatii“, ne-a declarat Felix Banila, viitor procuror –sef al DIICOT.
Cat a fost procuror-sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, Felix Banila a avut o relatie excelenta cu presa locala si centrala. In acea perioada, a organizat conferinte de presa sau a dat declaratii, la orice ora, fata de toate cazurile de rasunet la care a lucrat, de pe urma carora au ajuns dupa gratii interlopi din Romania si criminali din afara granitelor tarii (in cazul uciderii omului de afaceri Valeriu Damian).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com