Primarie noua la Tamasi/ Politicienii bacauani au participat la inaugurare (galerie foto)

Comuna Tamasi si-a inaugurat astazi, 9 octombrie, noul sediu al primariei. Cladirea a fost construita in trei ani, cu bani de la bugetul local si de la Consiliul Judetean Bacau, dar si cu sprijinul unor senatori, deputati si oameni de afaceri. Primaria Tamasi functioneaza acum intr-unul din cele mai moderne sedii de primarie din mediul rural, cu dotari de ultima ora.

 

Inaugurarea noului sediu al primariei a fost facuta cu fast, in ciuda vremii nefavorabile. Printre invitati s-au numarat senatorii Gabriel Berca (PDL) si Vasile Nistor (PC), deputatii Mihai Banu (PDL) si Adrian Popescu (PDL), prefectul Constantin Scripat, presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea, vicepresedintele Dumitru Braneanu precum si numerosi sefi de institutii.

Slujba religioasa a fost sustinuta de Episcopul vicar al Romanului si Bacaului, Ioachim Bacauanul, care a fost primit cu paine si sare. Primarul comunei Tamasi, Veronica Dontu, a taiat panglica alaturi de ceilalti care au pus umarul la realizarea noului sediu. ”Tin sa multumesc senatorilor Gabriel Berca si Vasile Nistor dar si presedintelui Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, care au ajutat la realizarea acestui modern sediu de primarie”, a spus Veronica Dontu. Comuna Tamasi are o infrastructura bine pusa la punct, iar presedintele CJ a promis ca in 2012 vor fi asfaltati ultimii kilometri de drum comunal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com