Presedintele Hugo Chavez, sarbatorit de simpatizanti la Ambasada Venezuelei din Romania

Prietenii Venezuelei si simpatizantii politici de stânga au participat miercuri, 10 octombrie, la o întalnire la Ambasada Venezuelei unde l-au serbat pe presedinte. Hugo Chavez Frias a fost reales duminica, 7 octombrie, presedinte al Republicii Bolivariane Venezuela. Liderul socialist din America Latina se afla la al patrulea mandat, care se va încheia în 2019. La actiunea de la Ambasada Venezuelei au luat parte Petre

Ignatencu, presedintele Asociatiei de Prietenie România-Venezuela „Simon Bolivar“, presedintele Ion Hotinceanu, din Targoviste,  membrii Asociatiei de Prietenie „Che Guevara“, presedintele Asociatiei „Geniul Carpatilor, Constantin Cretu, presedintele Vasile Orleanu si membrii Partidului Socialist Român. Langa  reprezentantii Ambasadei  Venezuelei  au fost pentru a serba momentul si presedintele  Institutului de Comert si Relatii Internationale Anton Caragea dar si alti simpatizanti ai socialismului si ai presedintelui Hugo Chavez.

Seful Misiunii Diplomatice a Venezuelei, Zulay Coromoto Prieto de Rodriguez, a tinut un discurs in care a subnliniat inmportanta realegerii  presedintelui Hugo Chavez Frias pentru viitorul Venezuelei si reafirmarea principiilor bolivariene, in spiritul ideilor de independenta si dreptate sociala.

Zulay Coromoto Prieto de Rodriguez si-a manifestat speranta ca relatiile dintre Romania si Venezuela sa se dezvolte si mai mult in viitor, pentru binele celor doua popoare prietene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com