Pregatiri de europarlamentare la Forta Civica. Partidul isi defineste organizatiile din judetul Bacau

Organizatia judeteana a Partidului Forta Civica s-a intarit in ultimile luni, au afirmat, astazi liderii din Bacau, in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc la sediul formatiunii politice de pe strada Mihai Viteazu, nr 8.

Partidul Forta Civica Bacau (1) Au fost constituite doua filiale puternice in municipiul Bacau si Onesti, care aduna, fiecare, aproape 100 de membri. Totodata, au fost desemnati presedintii interimari ai organizatiilor. Filiala din Bacau este condusa de Adrian Mironescu, iar cea din Onesti, de avocatul Gelu Panfil. Partidul se pregateste pentru alegerile parlamentare, unde va merge pe liste comune cu Partidul Ecologist Roman (PER), cu care a facut o alianta electorala zilele acestea, numita Alianta DA. In 2014 se vor perfecta si aliantele cu Partidul Miscarea Populara si cu ce a mai ramas din PNTCD. Alianta DA se doreste a fi principala forta de dreapta la alegerile europarlamentare, care vor avea loc in luna mai a anului viitor.

Cu adevarat, eforturile de organizare a Partidului Forta Civica din Bacau au fost facute dupa ce s-a stabilit faptul ca fortele politice de dreapta il vor avea drept candidat unic la presedentia Romaniei pe Mihai Razvan Ungureanu (MRU), fost ministru de externe, fost sef al Serviciului de Informatii Externe si fost premier. La alegerile prezidentiale, din decembrie 2014, Partidul Forta Civica, Partidul Miscarea Populara, Partidul Ecologist Roman, PNTCD si eventual, PDL, vor avea acelasi candidat, iar Forta Civica ar putea deveni astfel varful de lance al dreptei politice.

Laurentiu Chiciu-presedinte„Pâna în luna ianuarie vom avea organizatii in peste 90% din localitatile judetul Bacau. Suntem in perioada in care desemnam presedintii filialelor locale, in care se constituie nuclee viabile pentru partid. Noi avem deschidere pentru toti care au convingeri de dreapta, fie ca au mai facut sau nu politica“, a precizat avocatul Laurentiu Chiciu, presedintele Organizatiei judetene a Partidului Forta Civica din Bacau.

 „M-am retras din UNPR dupa alegerile locale, dupa cum am promis. Am venit in Forta Civica, deoarece este un veritabil partid de dreapta. Au venit odata cu mine si marea majoritate a conducerii de la UNPR. Ne dorim sa facem o organizatie locala puternica, pana la nivel de sectie de votare“, a precizat Adrian Mironescu, presedintele filialei din municipiul Bacau.

Peste 100 de membri la Organizatia Partidului Forta Civica din Onesti!

Gelu Pamfil„Am candidat ca independent la alegerile locale din 2012. Mesajul meu a fost atunci: „Partidul meu, onesteni, sunteti voi“. Atunci nu am gasit un partid pe care sa-l girez. Cand am primit propunerea de la Forta Civica mi-am dat seama ca acesta este locul meu. In momentul de fata, organizatia de la Onesti are peste 100 de membri. Totodata ne ocupam de organizatiile de la Helegiu, Gura Vaii, Oituz. Vom avea o zona a Vaii Trotusului foarte puternica pe dreapta!“, a precizat avocatul Gelu Panfil, presedintele Partidului Forta Civica din Onesti.

„Cei care doresc sa intre in partid trebuie sa nu fi avut cazier judiciar si chiar nici unul politic incarcat. Forta Civica se doreste a fi un partid nou, cu oameni, in marea majoritate, noi“-Gelu Panfil.

La nivel judetean Partidul Forta Civica este condus de o echipa puternica de avocati: Laurentiu Chiciu-presedinte, Lucian Banu-secretar general, Nicu Baba-vicepresedinte. Totodata, la organizatiile municipale se regasesc alti avocati, relativ tineri, ca Gelu Panfil-Onesti sau Cosmin Isacescu-Bacau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com