Penibil, pe site-ul Primariei Bacau

Sectiunea „Presa locala“ de pe site-ul public al Primariei Bacau recunoaste doar presa de partid (finantata deseori din bani publici) si cateva bloguri. La categoria presa lipsesc chiar publicatiile care au scris despre fraudele institutiei cu fonduri europene. Potrivit Primariei Bacau, presa locala este formata doar din 1Tv Bacau, Realitatea si Ziarul de Bacau. Ziarul Desteptarea, Radio Alfa dar si Tv Bacau, care tin de Trustrul Desteptarea, nu exista, potrivit edililor bacauani. Si asta desi cotidianul Desteptarea se bucura de cel mai mare tiraj. In acelasi timp, desi Tv Bacau are un procent insemnat de audienta, lipseste de pe site-ul public al Primariei Bacau. O alta publicatie, care lipseste cu desavarsire este Adevarul Bacau, care desi nu mai are o redactie, publica zilnic articole despre Bacau. Dealtfel, atat Adevarul, cat si Desteptarea au prezentat pe larg anchete legate de sifonarea banului public dar si despre fraudele la investitiile facute din finantarile europene, de la CET si Pasajul Subteran.

Si in categoria „Bloguri“, Primaria Bacau ii recunoaste doar pe cei care au avut o atitudine pozitiva fata de institutie si conducatorul iubit.

Bacauanii pot da like pe noul site al Primariei Bacau, care a costat 11 mii de euro

Site-ul Primariei Bacau a primit o noua fata (tema), care a costat nu mai putin de 11 mii de euro(cu tot cu TVA), desi continutul este acelasi. Site-ul Primariei Bacau are aproape acelasi continut, dar au fost adaugate poze din oras si un widget Facebook. Bacauanii pot da like in voie acum si pe site-ul institutiei, mai ales ca au platit asta din buzunarul lor. In aproape doua luni, doar 56 de bacauani au dat like, semn ca institutia se bucura de o simpatie destul de redusa in randul contribuabililor.

Potrivit marilor firme de web design, pretul noului site nu putea costa mai mult de 2 mii de euro, dar administratia bacauana a decontat de cinci ori mai mult. Pana acum, nici Curtea de Conturi, nici alte institutii nu s-au sesizat, sau au preferat sa nu faca publice rezultatele anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com