PDL isi anunta candidatii pentru alegerile locale

Democrat liberalii bacauani isi vor anunta curand candidatii pentru alegerile locale din iunie 2012. Asta se va intampla in perioada 10-15 martie, in cadrul unei intalniri de partid organizata de Biroul Permanent al PDL Bacau.

Decizia democrat liberalilor nu este una usoara. Atat in Bacau, cat si in Onesti, nu exista pana la acesta ora un consens asupra candidatului pentru primarie.  Prefectul Constantin Scripat, candidatul probabil al PDL pentru Primaria Bacau, nu are voie sa faca politica atata timp cat este pe functie. Potrivit unui sondaj realizat de curand, el ar avea 19% din simpatia electoratului, daca alegerile ar fi maine. Interesat sa candideze s-a aratat in ultimile luni si Vasile Dragusanu. Dar lista ramane deschisa, deoarece, potrivit unor alte cercetari sociologice, democratii cred ca ar putea castiga Consiliul Judetean cu actualul prefect Constantin Scripat.

 

La Onesti lucrurile sunt si mai complicate. PDL Bacau va merge, cel mai probabil, pe mana UNPR, care il arunca in cursa pe Laurentiu Neghina, care a fost creditat printr-un sondaj CURS cu 38%. Tot Laurentiu Neghina a fost condamnat zilele acestea, la 8 luni de inchisoare, cu suspendare, in dosarul „Bacalaureatul de la Podul Turcului“. Decizia instantei nu este definitiva, dar pare sa cantareasca mult asupra intentiilor PDL-UNPR, in privinta numirii unui candidat.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com