Partidul Noua Republica are filiala si in Bacau

Partidul Noua Republica si-a ales conducerea din Bacau. Cea mai noua formatiune politica din România a organizat pe 17 iulie 2012 alegerile pentru functiile de conducere din cadrul filialei judetene Bacau. Sub coordonarea secretarului general al Noii Republici, Cazimir Tino, tinerii republicani l-au votat ca presedinte pe Mihai Gârba, 36 de ani, economist si consultant pe fonduri nerambursabile. “Formam o echipa de tineri bacauani ce s-a saturat de felul în care actuala clasa politica foloseste traficul de influenta si coruptia pentru a tine România ostatica intereselor anti-nationale. Ne-am saturat de comunisti si de urmasii lor, de aceia care calca în picioare Constitutia si îsi bat joc de românii onesti, muncitori si întreprinzatori”, a declarat proaspatul presedinte. „Suntem la început de drum dar promitem ca vom milita pentru respect: respect pentru munca, respect pentru valori, respect pentru cinste”. Ca o noutate pentru viata politica locala, întemeietorii formatiunii în Bacau s-au întalnit mai întâi în mediul virtual, internetul ramânând si pentru viitor un mediu ideal de atragere de simpatizanti ai doctrinei de centru-dreapta, îmbratisata de Noua Republica.

 

Filiala judeteana Bacau

Presedinte: Mihai Gîrba

Vicepresedinte: Codrin Saftiuc

Membri ai Presedintiei: Dragos Catalin Turcitu, Valentin Costel Gheorghiu, Daniel Vasile Ratoi, Silvestru Bordeanu

Membri ai Comitetului Executiv Judetean: Corina Chispan, Alexandru Herman, Costin Iordache, Andrei Bondrea, Ioan Azamfirei

Presedintele Comisiei de Integritate si Arbitraj: Mircea Sprianu

Presedintele Comisiei Judetene de Control: Stefan Adrian Puscasu

Alexandru Herman (sursa Facebook)

Alexandru Herman (sursa Facebook)

„Credem într-o Românie a cetatenilor bine-crescuti, inteligenti, respectuosi fata de comunitatea locala, dornici sa inoveze si, totodata, sa pastreze darurile ori zestrea înaintasilor. Mizam pe combinatia dintre întelepciunea traditiei si inteligenta modernitatii. Nu ne regasim în jupânii partidelor care îngroapa, cu atâta prost-gust si ignoranta, interesul cetatenesc în beneficiul aranjamentelor patrimoniale“, se arata in comunicatul semnat de Alexandru Herman, din cadrul Partidului Noua Republica.

3 Comentarii

  1. CORNELIA spune:

    Doresc sa stiu daca PNR are filiala si in Jud Arad !
    De asemenea doresc sa stiu adresa s-au un numar de telefon de contact 1
    Va multumesc Cornelia B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com