Otilia Lupu este noul presedinte al Clubului Inner Wheel Bacau

In data de 13 iunie, odata cu inceperea noului an rotarian 2011-2012, se va face schimbul de stafeta intre Cristina Petrescu, actualul presedinte si Otilia Lupu, cunoscuta si ca director executiv al  Grafit Invest SRL Bacau.

Conform Statutului, anul Inner incepe in ziua de 1 iulie si se incheie la 30 iunie anul urmator. Astfel, se aplica principiul rotatiei, pentru ca fiecare membra a clubului sa detina una din functii timp de un an.

„Comuniunea si responsabilitatea traite printre semeni sunt elemente care insotesc activitatile unui Club Inner, iar pentru  2011-2012 tema pe care Rotary o propune: “Reach Within to Embrace Humanity”, ne face sa reflectam si sa actionam in spiritul lumii de langa noi”, a precizat Otilia Lupu, noul presedinte al clubului rotarian Inner.

Inner Wheel este o organizatie internationala, cu implicare comunitara prin voluntariat. Fondata in ianuarie 1924, in Marea Britanie, a ajuns astazi la circa 98.173 membre, in peste 103 tarii, organizate in 168 de Districte cu 3691 Cluburi.

In România, Inner Wheel actioneaza din 2002, odata cu infiintarea primului club Inner Wheel la Cluj Napoca, la care s-au alaturat cluburile din Valcea, Vaslui, iar din 2009 si Inner Wheel Bacau.

 

Printre activitatile importante ale Clubului Inner Wheel Bacau se numara sprijinul acordat unei clase speciale a Colegiului “Vasile Alecsandri” in proiectul “Voluntariat pentru educatie”, sustinere financiara permanenta pentru hrana si transport a copiilor cu deficiente de vedere de la grupa “Norocel”, donatii la Sectiile de Oncologie si Psihiatrie Bacau, realizarea unei Camere Senzoriale in cadrul Spitalului de Pediatrie Bacau, dar si alte evenimente de promovare si sustinere a tinerilor.

 

„Obiectivele noii conduceri sunt continuarea proiectelor incepute si nsustinerea initiativelor femeilor care se implica viata comunitatii bacaune”, a mai precizat Otlia Lupu.

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com