Nu ne aflam intr-un razboi rece, ci in razboiul popoarelor impotriva Ocultei

Scris de Eugen ZAINEA

 Evenimentele spectaculoase care s-au petrecut sub ochii nostri în anul de care ne pregatim sa ne despartim demonstreaza ca s-a petrecut la scara mondiala un fenomen extraordinar, pe care putini ar fi îndraznit sa-l anticipeze, pe care numai cei mai optimisti dintre analisti ar mai fi sperat sa-l mai poata consemna vreodata.

Dupa 70 de ani de la începutul aplicarii proiectului globalizarii, în prima faza experimental si timid, pentru a nu fi sesizat de cei care urmau sa-i fie cobai si victime, apoi din ce în ce mai accelerat dupa 1980, sub conducerea tandemului Thatcher-Reagan si de-a dreptul brutal dupa 1989, când a fost îndepartata si ultima bariera (sistemul mondial socialist) care îi putea pune piedici în extindere si impune limitari nationale, în fata catastrofalelor consecinte ale modului de aplicare a globalizarii (care înteleasa  si promovata rational ar fi putut fi un model de joc “toata lumea câstiga”) pe fondul modelarii capitalismului sub influenta neoliberalismului extremist si ucigas elaborat de scoala economica de la Chicago, avînd drept forte si instrumente de actiune tirania capitalului în fata muncii, lacomia fara margini, financiarizarea extrema si dispretul suveran fata de mase, care a dus la monstruoasele inechitati din lumea de astazi, popoarele s-au revoltat. Oculta mondiala, în planurile ei nebunesti de prefacere a acestora (folosind diversiunea, dezinformarea, manipularea prin presa si prin industria de divertisment, marginalizarea pâna la lichidare a religiei crestine, schimbarea radicala a sistemului de învatamânt, pentru a sustine teza mincinoasa a “sfârsitului istoriei” si a distruge sentimentul identitar) si transformare în mase informe, care sa fie împinse ca niste turme docile în sordidul staul al Noii Ordini Mondiale, aflata sub obladuirea Guvernului Mondial nu si-a putut imagina ca astfel de gânduri si intentii s-ar putea dovedi vreodata a fi fost ridicole himere.

Si, totusi, popoarele s-au trezit! În anul de care vorbeam, rând pe rând, natiuni atât de diverse, de diferite în foarte multe privinte, s-au dovedit capabile sa aleaga fara gres între adevar si minciuna, între internationalismul globalist si nationalismul în cea mai nobila expresie a lui, între o religie unica, satanica, falsa, (fiind de tip sintetic, precum drogurile sau insecticidele, dar în acest caz menite sa ucida ceea ce Papa Ioan Paul al II-lea numea, tocmai în combaterea de catre Sanctitatea Sa a globalizarii dezumanizante,  “sentimental absolutului”), dar propovaduita de însusi primul papa iezuit din istorie, Francisc, si religia crestina originara, neecumenista, care a însotit si s-a împletit cu ceea ce obisnuim sa numim cultura si civilizatia de tip european. Într-un interval atât de scurt, popoarele britanic, american, italian, român, simtindu-se amenintate nu numai în fibra lor nationala, dar batjocorite, spoliate pâna la a ajunge sa fie, la un moment dat, lipsite de întreaga lor avutie, deopotriva materiala si spirituala, antrenate deliberat într-un adevarat ”ochi al ciclonului”, au pus, fiecare, un pumn hotarât în pieptul celor care îi împingeau catre saracie si sclavie, catre un din ce în ce mai previzibil razboi care ar fi pus capat civilizatiei umane, asa cum o cunoastem.

Dupa primul semn îngrijorator pentru ea, Brexit-ul, Oculta nu a economisit câtusi de putin mijloace, începând cu cele financiare, de ordinul zecilor de miliarde de dolari si euro, pentru a frâna si sugruma acest curent. Presa corporatista controlata de sase megatrusturi mondiale, mincinoasa pâna la a provoca dezgustul celor pe care trebuia sa-i manipuleze, a încercat cu disperare sa-i diabolizeze pe toti cei care se manifestau ca vectori ai renasterii sentimentelor de demnitate si mândrie nationala. Indiferent daca ei veneau de la stânga care nu se lepadase înca, total sau partial, de convingerile ei traditionale (precum Podemos în Spania, miscarea însufletita în Grecia de Tsipras, laburistii britanici si liderul lor, Jeremy Corbyn, stânga suedeza, social democratia româna sau bulgara) sau de la dreapta (miscari de orientari diverse, ca cele reprezentate în Franta de Marine Le Pen si chiar de Fillon, în Marea Britanie de Nigel Farade, în Austria de Hofer, în Italia de Matteo Salvini si chiar de Beppo Grilo, în Ungaria de Viktor Orban, în Slovacia de Robert Fiko, în Grecia de miscarea Golden Dawn, în Germania si tarile nordice, amenintate de pericolul de a  vedea populatia autohtona devenita foarte curând minoritara de Frauke Petry în Germania, Geert Wilders în Olanda, Kristian Thulese Dahl în Danemarca, etc), miscarile nationaliste si liderii lor erau descrise ca antiliberale (în acceptiunea pe care o dau liberalismului slugile ocultei, Obama, Cameron, Clinton, Hollande, Merkel, si altii, avînd drept vârf de lance pe odiosul rotschild-ian Soros) sau chiar fasciste. (Nu mai conta, în confuzia si disperarea lor ca instalasera prin vointa Statelor Unite si cu mâna sinistrei Victoria Kagan Nuland “Fuck European Union” în Ucraina un guvern oligarhic si tolerând si încurajând vadite simpatii naziste). Si, crezând, în deruta lor inconstienta ca asta ar fi lovitura de gratie pe care o pot aplica nationalismelor europene si mondiale, acuzând orice miscare de acest tip si orice lider reprezentativ al ei ca este aservit Rusiei si lui Putin!

O adevarata lovitura de maciuca în moalele capului a reprezentat-o pentru Oculta victoria spectaculoasa, neasteptata pentru ea, a lui Donald Trump în alegerile prezidentiale din Statele Unite în fata favoritei lor si a oligarhiei financiare mondiale, Hillary (”Killary”) Clinton, Marea Preoteasa a Illuminati, dupa cum a demonstrat prin scrisoarea sa, hacker-ul român Guccifer (cel care a spart site-urile americane, inclusiv cele ale Partidului Democrat si cele folosite-autorizat sau nu-de Killary), trimisa din închisoarea americana în care este încarcerat catre Fox News, publicata de acest post de televiziune pe site-ul propriu.

Imediat, în încercarea de a fura poporului american victoria pe care tocmai o obtinuse împotriva conspiratorilor mondiali si de a rasturna, conform obiceiului, un regim si un guvern democratic ales (de aceasta data, chiar înainte de instalare!), a intrat în actiune George Soros, cu fundatiile lui promotoare de subversiune globala, sperând sa provoace si în Statele Unite o “revolutie colorata” (patent propriu, cu care a cules în numele patronilor lui oculti atâtea victorii, din Serbia în Georgia, din Ucraina în doua rânduri, în România în 2014 si 2015, din Venezuela-doar partial- în Argentina si Brazilia). Numai ca, de la o vreme, lui Soros nu-i mai reusesc “mânariile”, indiferent de câte sute de milioane sau miliarde de dolari investesc stapânii lui din umbra în ele. De aceasta data însa, “mlastina”, cum inspirat si  bine a numit-o Donald Trump, alaturi de arme si de haos si distrugere, unicul produs de succes exportat de Statele Unite, a esuat lamentabil în primul rând în tara care a inventat-o, patentat-o si adus-o la o adevarata perfectiune. Au fost ignorate de majoritatea covârsitoare a poporului american, scârbit de cloaca în care a fost aruncat de cei doi Bush, de cei doi Clinton, atât debilele proteste de strada, cât si apelurile publice disperate la membrii Colegiului Electoral de a vota împotriva mandatului popular. Nu a contat nici jalnica-si, în fond, umilitoarea pentru Statele Unite-diversiune de ultim moment a CIA, care a sperat sa creeze un soc prin afirmatiile facute-fara nicio proba, într-un raport, deopotriva secret si anonim!-cum ca alegerile americane au fost furate de Rusia si Putin personal, ca sa-l aduca pe Trump presedinte!

Doua lucruri petrecute în ultimele zile sunt cât se poate de semnificative în privinta esecului total si al dispretului provocat Americii profunde de Oculta.

În primul rand, este vorba de reactia inteligenta, demna si usturatoare a lui Donald Trump. Replicând la afirmatiile evident  mincinoase ale CIA, el a amintit, sarcastic, ca ele provin de la aceeasi structura care, în 2003, ca sa antreneze Statele Unite în razboiul-ilegal, nefiind autorizat de Consiliul de Securitate al ONU!-din Irak, vorbisera de “armele de distrugere în masa ale lui Saddam Hussein”-dovedite a fi inexistente. Totodata, în acest context, trebuie spus ca în Statele Unite, exista obligatia ca, dupa alegeri, presedintele si vicepresedintele care au învins, trebuie sa primeasca de la serviciile secrete aceleasi informari la care au acces presedintele si vicepresedintele în functie. În mod demonstrativ, pentru a arata totala lipsa de încredere a sa fata de credibilitatea acestor documente, dl Trump a refuzat sa le primeasca, afirmând ca nu are nevoie de ele!

În al doilea rand, reactia membrilor Colegiului Electoral american la campania isterica menita sa-i convinga sa voteze altfel decât au fost mandatati de popor a avut, si de aceasta data, un efect pervers. Din cei 306 electori ai lui Trump, 304 au votat pentru el. În schimb, tocmai electori ai lui Killary au votat altfel. Din cei 232 de electori democrati, cinci nu au au votat-o pe Killary. Trei au votat cu generalul, fost secretar de stat-republican!-Colin Powell, unul cu Bernie Sanders si unul cu un cunoscut lider al populatiei indigene americane, militant pentru mediu. Mai trebuie spus ca votul pentru Sanders a venit din Hawaii, reprezentat în senat de o minunata si demna adevarata doamna, membra a Partidului Democrat, tânara-35 de ani-veterana a armatei americane din razboiul din Irak Tulsi Gabbard, o oponenta ferma a liniei politice Obama-Clinton. Mai trebuie spus ca madam Killary a mai avut probleme si cu alti trei electori, care nu au vrut sa voteze cu ea. Doi au fost înlocuiti, potrivit legislatiei statelor pe care le reprezentau, iar unul a fost, pâna la urma, convins sa voteze cu Killary!

Viata a demonstrat ca istoria nu s-a sfârsit înca, asa cum credea înca din 1989, într-un prim articol de 18 pagini, înainte de a-si publica în 1992 opiniile într-un întreg volum, Francis Fukuyama. Ea exista prin popoarele lumii, care nu mai accepta dictatul celor care, din adâncurile urât mirositoare ale “mlastinii” le doresc în sclavie.

Si am convingerea ferma ca acest curs al istoriei este ireversibil.

De aceea, din 2017, lumea va arata substantial diferit de cum arata de 30 de ani. Inclusiv pentru România!. Iar asta nu mai depinde de Junker, de Tusk, de cine va mai fi presedintele Parlamentului European, de Merkel sau de ambasadorii la Bucuresti ai marilor puteri. Si cu atât mai putin de Ciolos si Iohannis!

Se pare ca unii n-au înteles pe fond si deplin mesajul clar transmis de poporul român, în acord perfect cu cel al altor popoare ale lumii, inclusiv cel american. O dovedeste o afirmatie partial neinspirata facuta astazi de dl Eduard Hellvig. Este salutar ca prin cele spuse cu ocazia Zilei Luptatorului Antiterorist, la Monumentul închinat echipei Trosca, victima a diversiunilor din zilele Revolutiei, domnia sa aduce o meritata reparatie oficiala acelor luptatori care si-au slujit tara si poporul. Si nu pot decât sa-l felicit ca tocmai domnia sa a facut acest gest. Nu mai pot, însa, sa-l felicit pentru nefericita inspiratie de a aminti tocmai dumnealui-tinând cont de institutia pe care o reprezinta si de functia dumisale-în acest context de “dosarele Revolutiei”. Oare nu s-a gândit niciun moment ca prin asta, pare a confirma ca înca si în aceste zile si dupa votul popular din 11 decembrie, pare a sugera ca justitia face parte în continuare din “câmpul tactic” al SRI? M-as bucura sa realizeze si sa remedieze aceasta gafa…

Eugen Zainea-   20 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com