Nicu Zaharia spera sa fie validat de Judecatoria Bacau

Ultima speranta a lui Nicu Zaharia, fost social democrat, acum independent politic, este sa-i fie acceptat recursul si sa-i fie luate in considerare probele. Zaharia vrea ca cele 5400 de semnaturi depuse sa fie trecute din nou prin baza de date de la Evidenta Populatiei. Lui i s-au taiat peste 2500 de semnaturi, astfel incat

sursa foto: Facebook

acum se afla sub pragul validarii candidaturii la Primaria Bacau. Totusi, semnaturile ramase il arunca in cursa pentru Consiliul Local Bacau. Dupa decizia Biroului Electoral Municipal (BEM) Bacau de a-l respinge, Nicolae Zaharia a facut astazi recurs si asteapta decizia instantei. Pe pagina de Facebook, Nicolae Zaharia le transmite sustinatorilor sa aiba incredere in instanta, ca listele de semnaturi nu sunt gresite. „Lupta continua! Au castigat o batalie, dar pe 10 iunie 2012 vor pierde razboiul! Se tem de candidatura lui Nicolae Zaharia si fac tot ce pot ca sa nu candidez la Primaria Bacau. Astazi am atacat in instanta decizia Biroului Electoral Bacau prin care imi este anulata candidatura. Am incredere in justitie si stiu ca mi se va face dreptate pentru ca nu am facut nimic gresit! Cei care au gresit sunt ei atunci cand au vrut sa ma faca sa nu mai vorbesc, sa nu mai candidez. Astazi, mai mult decat oricand, am nevoie de ajutorul vostru, dragii mei bacauani. Ma bazez pe sustinerea voastra in lupta pe care o duc pentru Bacau! Nicolae Zaharia lupta pentru tine!“, spune Zaharia.

sursa foto: Facebook

Pe aceeasi pagina de socializare, in grupul „Il sustinem pe Nicolae Zaharia“ este pusa o intrebare bacauanilor: Credeti ca Stavarache a tras sforile in asa fel incat Nicolae Zaharia sa nu mai poata sa candideze la Primarie?

Nicolae Zaharia a fost in ultimii patru ani consilier local social democrat si unul dintre adversarii politici declarati ai lui Romeo Stavarache, liderul liberal din Bacau, dupa care se da ora exacta in toate domeniile din „Republica de la Bacau“. Tanarul politician Zaharia simte ca si in cazul lui ar putea fi bratul lung al liderului liberal.

 

2 Comentarii

  1. Domnul Zaharia Nicu a otinut o experienta in alegeri asa cum am reusit sa o am eu la alegerile din Iunie 2008. Este apreciabila munca domniei sale.
    Cu respect dr.Vasile Botomei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com