Nicolae Zaharia pleaca spre Primaria Bacau cu 5400 de semnaturi

Nicolae Zaharia si-a depus astazi candidatura pentru functia de primar al Bacaului. Independentul afirma, intr-un comunicat, ca a strans 5400 de semnaturi din partea bacauanilor, care-l recomanda. „Dupa data de 10 iunie, când bacauanii îl vor concedia pe Stavarache, Nicolae Zaharia va începe reforma economica si morala în Bacau“, afirma social democratul Nicolae Zaharia, care si-a ales ca semn distinctiv, un Z, in stilul Zorro.  Iata urmatoarele prioritati de dezvoltare propuse de Zaharia: promovarea investitiilor publice, în special din fondurile Uniunii Europene, pentru a stimula sectorul privat si pentru a crea noi locuri de munca. Mediul de afaceri din Bacau trebuie sa devina principalul beneficiar al fondurilor pe care administratia publica le va investi pentru ridicarea nivelului de confort al bacauanilor.

Candidatul independent doreste si promovarea proiectului „Bacaul metropolitan” si înfiintarea pietelor volante. Printre promisiuni se numara si: Strategie profesionista de city branding care va transforma municipiul Bacau în cel mai prosper oras al Moldovei. Apa mai ieftina la robinet; Izolarea termica a blocurilor pentru ca bacauanii sa poata plati mai putini bani la întretinere; Panouri solare pe blocuri pentru apa menajera gratis; Reabilitarea si modernizarea strazilor din Bacau fara a percepe comisioane „de smecher”; Rezolvarea problemei câinilor comunitari; Locuri de agrement pentru familiile tinere cu copii. Gradinite si scoli modernizate si extinse; Burse pentru medicii si profesorii care fac performanta pentru stimularea competitiei în acest domeniu; Aducerea acasa a bacauanilor care muncesc în strainatate. Reforma economica nu va avea succes fara o reforma morala a angajatiilor din serviciile publice ale municipiului Bacau.

Reforma morala înseamna eradicarea coruptiei care graviteaza în jurul Primariei si îndepartarea tuturor clientilor politici din zona de influenta a lui Stavarache!

Reforma propusa de Nicolae Zaharia înseamna zero clienti politici, zero politicieni favorizati de Primarie!“, se mai arata in comunicatul de campanie al lui Nicolae Zaharia.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com