Narcis Ianau a cantat in Piata Catedralei (Galerie foto)

Contratenorul Narcis Ianau, numarul 2 la „Românii au Talent”, a fost piesa de rezistenta a „Concertului pentru Suflet” care s-a desfasurat în centrul Bacaului, în Parcul Catedralei. Evenimentul, pus la punct de Mioara Iacob si Salonul de Piane, în colaborare cu Liceul Gheorghe Apostu”, a adunat câteva sute de bacauani. La prestatia lui Narcis Ianau, spectatorii s-au dublat aproape instantaneu.

 

Narcis cânta din nou în Bacau pe 20 iulie

 

Dupa eveniment, organizatorul Mioara Iacob l-a convins sa mai sustina un alt concert în Bacau. „Narcis Ianau a fost invitat de Salonul de Piane sa sustina un recital pentru publicul bacauan. Sute de fani, iubitori de muzica au fost prezenti sa-l asculte si sa aplaude. Succesul pe care l-a avut, ne-a convins ca nu este suficient! Drept consecinta, Narcis se întoarce sa va cânte si sa va încânte!”.

 

Narcis Ianau a declarat, cu modestie, ca fiind în vacanta a facut un cadou organizatorilor cântând la eveniment. „A venit momentul sa cânt si pentru cei din orasul meu natal. A fost o bucurie sa fiu pe scena aici!”, a spus Narcis.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com