Municipiul Bacau a votat declaratia simbolica de unire cu Republica Moldova. In Consiliul Local au fost invitate si autoritatile din Costesti, cu care Bacaul are un acord de cooperare

Vineri, 30 martie, de la ora 12, Consiliul Local Bacau a aprobat, in unanimitate, declaratia simbolica de unire a Romaniei cu Republica Moldova. La ceremonia speciala au fost invitati primarul localitatii Costesti, din Raionul Ialoveni, Natalia Petrea, viceprimarul Andrei Turcan dar si membrii trupei Haiducii.

Proiectul privind declaratia simbolica de unire a fost initiat de viceprimarul Constantin Scripat, de consilierii Ilie Birzu si Doina Dragomir, si a fost sustinut in unanimitate de Consiliul Local Bacau si primarul Cosmin Necula.
Dup? ce primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a dat citire declara?iei de unire a Romaniei cu Republica Moldova, redactata special pentru acest eveniment, a urmat discursul emotionant al primarului localitatii Costesti, Natalia Petrea, iar la final au cantat artistii formatiei vocal-instrumentale Haiducii, din Costesti, Raionul Ialoveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com