Mihai Vantu protesteaza de ani de zile fara niciun rezultat

„Domnule Presedinte Traian Basescu,

Ajutati un dezident politic din Bacau victima a justitiei din România, si pe fiul sau Vântu Gabriel Daniel. Protestez împotriva justitiei, care m-a furat dupa 1990 si ma fura în continuare în procese fara ca infractorii sa fie prezenti în sala. Nu au constiinta, întrucât se bat cu pumni în piept ca fac dreptate. Pentru fiul meu am apelat la cei în drept: Inspectoratul Judetean Scolar, Minister  Educatiei si Cercetarii pentru a fi testat, de a face un an în doi ani fiind o capacitate, ca sa mi se raspunda ca a fost lasat repetent întrucât avea note de 9 si de 10.

Presidentia este ultima instanta unde apelez, întrucât nu exista nici o institutie care sa apere drepturile omului în România. Mi s-au furat 2143 metri patrati prin hotarâ judecatoreasca din 1992. În 2002 proprietarul a venit pentru a-si revendica terenul. Acest lucru sa dovedit prin documente  semnate si stampilate inventate de ei.  Mai am un teren în satul Antohesti comuna Izvorul Berheciului judetul Bacau devastat de localnici.

Carte de identitate refuza sa-mi elibereze de 10 ani, desi figurez la Sectia Financiara. Nu vor sa-mi elibereze autorizatie de protest atât Primaria Bacau cât si Primaria Generala Bucuresti. C.N.S.A.S Bucuresti minte, deoarece sunt o victima a unor magistratii, fideli sistemului Securisto-Comunist, care ma persecuta si dupa 1989, întrucât mi s-a furat o proprietate, aceasta fiind singura mea sursa de venit. Domnule consililier prezidential doresc ca aceasta petitie sa ajunga la presedintele României Traian Basescu”

 

Dupa multe ziele de asteptare nici un raspuns. Vântu Mihai adreseaza o cerere primariei vizând petitia.

 

Dupa aceasta cerere apare si raspunsul:

„Domnule Mihai Vântu

 

Am luat la cunostina din petitia adresata Presedintelui României, domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra .

În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Consiliul Local al Municipiului Bacau si la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului .

Urmeaza ca, în termen legal, institutiile sesizate sa comunice, Administratieie Prezidentiale si pe dumneavoastra, solutia adoptata”.

 

 

„Domnule Primar,

Subsemnatul Vântu Mihai cel ce a protestat în Bacau 16 luni, doresc sa stiu cum a fost analizata petitia adresata Presedentiei si trimisa Consiliului Municipal Bacau. Consiliul Local a Municipiului Bacau sustine ca nu a primit petitia. Doresc ca problemele semnalate si analizate de consiliu, sa îmi fie predate personal, pentru ca sunt pazit de Politie pe unde protestez. Informez ca voi informa Presedentia, despre faptul ca sustineti minciuna.”

 

Impartaseste

Stelian Cartacuzencu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com