Mihai Razvan Ungureanu vine sambata in Bacau (UPDATE)

Update: Mihai Razvan Ungureanu dar si Stefan Pirpiliu au anuntat o mica intarziere, astazi, la intalnirea cu membrii Partidului Forta Civica din Bacau. Totodata, conferinta de presa fixata pentru ora 12.30 este amanata pentru ora 14.30.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu-MRU, presedintele Partidului Forta Civica, va fi prezent sambata in Bacau pentru o intalnire cu membrii de partid dar si o intalnire cu mass-media locala. Co-fondatorul Aliantei DA de dupa alegerile catastrofale din 2012 isi Forta Civica -MRU(3)Echipa de la Partidul Verde a trecut la Forta Civicadoreste sa puna „Dreapta“ pe picioare si in judetul Bacau. „Intalnirea va avea loc la Centrul International de Arta „George Apostu“, sambata, de la ora 12. De la ora 12.30 va avea loc o conferinta de presa, la care sunt invitati toti reprezentantii mass-media din Bacau. Alaturi de Mihai Razvan Ungureanu va fi prezent si Stefan Pirpiliu, secretar general al partidului“, a precizat avocatul Nicu Baba, vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Forta Civica.

 

Centrul International George ApostuForta CivicaMRU a declarat de curand ca este deschis oricaror aliante care ar putea intari realizarea unui veritabil pol politic de dreapta in Romania. Alianta DA, formata din Forta Civica si Partidul National Taranesc Crestin si Democrat (PNTCD,) ar putea primi in randul ei si pe o parte dintre democrat liberalii dezamagiti de ultimile alegeri, la care a iesit castigator Vasile Blaga, in ciuda sustinerii prezidentiale de care s-a bucurat Elena Udrea.
„Primul pas al unificarii Dreptei a fost facut. Dreapta reala, organizata, cu program clar de actiune, este reprezentata de Alianaa DA. Noi suntem deschisi oricarei colaborari”, a afirmat zilele acestea MRU.

Un comentariu

  • […] Co-fondatorul Aliantei DA de dupa alegerile catastrofale din 2012 isi doreste sa puna “Dreapta? “Intalnirea va avea loc la Centrul International de Arta “George Apostu?, sambata, de la ora 12. Alaturi de Mihai Razvan Ungureanu va fi prezent si Stefan Pirpiliu, secretar general al partidului?, a precizat avocatul Nicu Baba, vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Forta Civica.Mai multe detalii pe Ziarul de garda.ro […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com