Microrecital Karina Luncanu, la Sara Good Art. „Remember the three M“

Interpreta Karina Luncanu (16 ani) a sustinut vineri seara un microrecital sub titulatura „Remember the three M“ la Galeria Sara Good Art din Bacau. Pasionata de istorie si muzica, eleva Colegiului National „Vasile Alecsandri“  a impresionat publicul cu piesele interpretelor Malina Olinescu, Madalina Manole si Mihaela Runceanu.  „Mi-am dorit sa dau viata vechilor piese ale celor trei mari interprete de muzica pop româneasca. Onoarea este de partea mea sa particip la un asemenea eveniment si sa pot încuraja arta din toate domeniile“, a spus Karina Luncanu.karina-luncanu

Eleva Karina Iulia Luncanu s-a facut cunoscuta în ultimii ani la concursurile de muzica din tara. A fost solista în cadrul grupurilor folclorice Trandafirul si Ciucurelul dar si laureata a mai multor festivaluri nationale si internationale: „Mamaia copiilor” 2008; Sinaia- „Cerbul copiilor” 2008; „ Fulg de nea” Brasov-    2007; „Ceata lui Pitigoi” Galati- 2008;  „Superstar Fest” Bacau- 2008; „Potaissa” Turda-2009 ;  „Suflet de stea”- Oradea 2008 si 2009;  „Ti Amo”- Onesti 2009;  „Camena”- Piatra Neamt 2009 ; „Cantec de stea”- Piatra Neamt 2010 ; „Remember”- Constanta 2010;  „Ursuletul de aur”- Baia Mare 2010. În strainatate a participat la Festivalul „Disney Magic Music Stage” Disneyland Paris , în iunie 2010 si la Festivalul International din Macedonia 2008.

Pâna acum a câstigat premiul si Trofeul de Excelenta al Festivanului International „Invingator prin Arta”, premiul pentru „Cea mai buna voce feminina” în cadrul concursului  „ Provocarea Talentelor”, premiul Juriului „ Golden Apple” acordat de catre  delegatia din Chisinau la Festivalul „Provocarea Talentelor” 2016 s.a.

La doar 16 ani, Karina Luncanu a facut o pasiune pentru istorie, în special pentru istoria românilor si a României, fiind olimpica nationala la aceasta disciplina. „Îmi place foarte mult sa citesc si una dintre materiile cele mai importante pentru mine este istoria noastra a românilor“, a mai spus Karina. (Adevarul)

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com