Medicii Costel Salbatecu si Elena Muntean, cercetati pentru luare de mita si trafic de influenta

Cei doi medici bacauani au fost pusi sub urmarire de Directia Generala Anticoruptie (DGA), care a strans probe in vederea trimiterii in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta. Aseara cadrele medicale au fost audiate, in prezenta avocatilor, de Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, care a dispus masura retinerii pentru 24 de ore a Elenei Muntean, invinovatita de trafic de influenta si cercetarea in libertate a medicului de la Unitatea Primire Urgente, Costel Salbatecu. Elena Muntean este reprezentata legal de avocatul Cozmin Umbrarescu, iar Costel Salbatecu de avocatul Laurentiu Nicolae Chiciu.

„Au fost efectuate noua perchezitii la mai multe locatii din Bacau. Cei doi medici conditionau obtinerea gradului de handicap de anumite sume de bani. Ancheta este înca în desfasurare si nu pot oferi mai multe amanunte”, a declarat Felix Banila, prim-procurorul Parchetului de pe lânga Tribunalul Bacau.

Vom reveni cu detalii!

3 Comentarii

 1. mara spune:

  Salbatecu era om de treaba.
  EL nu trebuie inchis.

 2. mariaavram60 spune:

  Sa-i arestati pe toti, ca toti ne fura banii din buzunare.
  Muntean cred ca are si ea certificat de handicap dupa cum arata. Nu s-a gandit cand lua mancarea de la gura copiilor saraci? Acum sa stea la mititica mult si bine.
  De unde avea mama ei asa multi bani, oare din pensia de vanzatoare?

  • Cata spune:

   Vorbesti ca sa te afli in treaba! Pune mana, documenteaza-te si ai sa vezi scopul scandalului! Si Dr. Munteanu munceste mai mult de 14 h pe zi, de aia arata asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com