Masinile mici de ocazie sunt la mare cautare

Cererea de masini second-hand mai mici este extrem de mare, ceea ce nu este normal. Cei mai multi oameni opteaza pentru vehicule second-hand mai mari, care tind sa fie considerate mai sigure, cu garda la sol mai inalta care iti permita sa ajungi cu ea si in zone mai putin accesibilte. Cu toate acestea, nu este cazul pietei actuale.

Totusi, nu este prea surprinzator pentru experti. Acestia compara aceasta crestere a vânzarilor de masini mici, de ocazie, cu vara anului 2008, când pretul benzinei a explodat. Suna familiar cu vara anului 2018, nu-i asa?

 

Consecintele acestei schimbari pe piata sunt ca producatorii auto îsi reduc productia de masini noi, mici. Oferta scazuta creste cererea pentru cantitatea mica de vehicule noi, mici, disponibile, ceea ce înseamna ca clientii trebuie sa liciteze mai mult pentru a obtine un vehicul.

 

Potrivit site-ului de anunturi gratuite ivu.ro,acesta este exact modul în care se misca piata, deoarece vânzarile de masini uzate au crescut cu 2,2%, un maxim al ultimilor 13 ani. Acest lucru înseamna, de asemenea, ca preturile vehiculelor mici trebuie sa creasca, de fapt cu 3,9%. Este pur si simplu modul în care se joaca pe piata.

 

A existat, de asemenea, un aflux de masini off-lease care au inundat piata si, dupa cum dovedesc si celelalte cifre, masinile off-lease sunt absorbite foarte usor. Se pare ca oamenii se orienteaza catre masinile second-hand pentru transportul de zi cu zi.

Exista si alte beneficii de economisire a banilor prin cumpararea de masini second-hand, iata câteva dintre ele

Depreciere

 

Atunci când cumparati o masina noua, aceasta se poate deprecia cu pâna la 50% în decurs de trei ani, ceea ce înseamna ca pierdeti o mare parte din valoare. Atunci când cumparati o masina folosita, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la costul deprecierii.

 

Mai multa valoare pentru banii dvs.

 

Fara a trebui sa va faceti griji cu privire la depreciere, va lasa mai mult loc în buget pentru echipamente mai bune sau chiar pentru un model mai bun decât ati alege daca ati cumpara unul nou.

 

Varietate

 

Doar 350 de modele diferite sunt oferite pe piata masinilor noi pe an, dar exista mult mai multe optiuni pe piata second-hand, ceea ce este o veste buna daca nu va puteti gasi masina visurilor dumneavoastra intr-o reprezentanta. Acest lucru înseamna ca nu trebuie sa va multumiti si nici sa platiti mai mult doar pentru a va multumi cu un vehicul de care nu sunteti pe deplin multumit.

 

Asigurari mai mici

 

Asigurarea auto se bazeaza pe valoarea masinii dumneavoastra, motiv pentru care este mai putin costisitoare în cazul unei masini mai putin costisitoare. În cazul vehiculelor noi, acestea sunt mai scumpe, prin urmare, asigurarea este mai scumpa, doar ca, în acest caz, trebuie sa va confruntati cu deprecierea în urmatorii trei ani, de asemenea, indiferent cât de bine va pastrati vehiculul.

 

Taxe de înmatriculare mai ieftine

 

În functie de locatia dumneavoastra, vehiculele mai vechi costa de obicei mai putin pentru a fi înmatriculate, ceea ce este cu siguranta un bonus.

 

Daca va gânditi sa achizitionati o masina de ocazie, mai ales una mica, acum este momentul sa o faceti!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com