Masini de tricotat performante, din fonduri europene

Astazi, de la ora 12.00, la sediul firmei UMA International S.R.L , de pe strada Izvoare, nr 36,  din Bacau a avut loc o conferinta de presa cu ocazia incheierii proiectului “Dezvoltarea serviciilor si cresterea competitivitatii prin achizitie de echipamente performante la UMA International S.R.L”.Conferinta a fost sustinuta de Corneliu Stefan Andries, administrator al societatii si Tiris Alexandra in calitate de manager de proiect.

„Proiectul a fost implementat de  UMA International SRL in perioada mai 2012 – noiembrie 2012 si finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 4 ,,Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul Major de Interventie 4.3,,Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”. Valoarea totala a proiectului a fost de 1.178.413,54 lei, din care asistenta financiara nerambursabila de 870.00,00 lei“, a precizat administratorul societatii bacauane, Stefan Andries. Proiectul implementat de societatea bacauana a fost realizat de de Oriorconsulting SRL.

Prin proiect au fost achizitionate 3 masini de trictotat computerizate de ultima generatie si au fost create 9 locuri de munca. Obiectivul principal consta în dezvoltarea activitatii societatii, cresterea productivitatii, a eficientei societatii, axata pe tricotaje, prin achizitionarea unor echipamente performante de ultima generatie. Rezultatul proiectului conduce asfel la o dezvoltare a capacitatii tehnice si profesionale si la cresterea competitivitatii firmei.

2 Comentarii

  1. radulescu constantin spune:

    am masina de tricotat manuoala brodar pasap automatic lucreaza dublu jacard iunic simplu jacard cu cartela perforata Lucrez de foarte mult timp Daca se poate sa pot primi comenzi prin programul dumneavoastra colaborind cu diferite sortimente de tricotaje Va multumesc ASTEPT RASPUNS

  2. gheorghe valentina spune:

    buna ziua,frumoasa achizitie si bun proiect,mi-as fi dorit si eu dar nu avem informatie despre aceste proiecte,de ce spun asa deoarece sunt tricoteza de meserie detin masina de tricotat in casa pentru uz personal dar mi-as fi dorit mai performanta dar din pacate la noi nu profesam ce ne place ci ceea ce gasim pentru a supravietui.mi-ar place sa profesez ceea ce candva era meseria de aur.va multumesc pentru vizualizare ,astept un sfat de la dumneavostra.o zi buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com