LuxuryImob.ro – anunturi imobiliare de lux: apartamente, case si vile de vanzare sau de inchiriat

LuxuryImob.ro a luat nastere prin programul Start-up Nation (2017) si reprezinta primul portal al imobilelor de lux din România. Site-ul are ca scop punerea in contact a clientului cu proprietarul sau agentul de vanzari din imobiliare. Meritul realizarii acestui proiect ii apartine lui Alexandru Botez, manager cu experienta de peste 14 ani în domeniul tranzactiilor imobiliare, care a constatat ca site-urile de imobiliare din Romania sunt prea generaliste iar pe nisa de imobile de lux, desi exista cerere, nu a fost realizat niciun site.

 

Portalul realizat de Alexandru Botez, pentru care a primit 35 de mii de euro, nerambursabili,  nu are rolul de agentie, ci un rol de promovare si publicitate a imobilelor scoase la vanzare sau în chirie de proprietari si agentii. Pe site-ul Luxuryimob.ro sunt prezentate cele mai importante vanzari apartamente si case de lux, inchirieri apartamente si case de lux, proiecte noi rezidentiale, cat si piata de turism din Romania, oferind imobile speciale pentru vacante, ambele domenii avand aceeasi baza, imobilul de lux si proprietati fermecatoare. Multi clienti cauta case de inchiriat in Bucuresti, care prin dotari si locatie, sa raspunda celor mai exigente pretentii.

Misiunea portalului este ”de a aduce oamenii mai aproape, de a creea prietenii si de a intra in contact unii cu altii pentru a oferi si primi o experienta libera sa intalnesti luxul care reflecta nevoile si cerintele tale intr-un mod autentic. O experienta unica prin pasiune si profesionalism care imbratiseaza un interes comun: luxul.”-potrivit Luxuryimob.ro.

Cei care acceseaza portalul imobiliarelor de lux au posibilitatea de a survola ofertele de vanzare si inchiriere, pe diferite categorii: apartament, casa/vila, penthouse, terenuri, hotel/pensiuni si birouri / comercial. Numai in Bucuresti sunt scoase la vanzare spatii comerciale care pornesc de la 27 de milioane de euro sau case de 10-5 milioane de euro, in zonele exclusiviste din Capitala. Si apartamentele de lux din Bucuresti sunt tot mai cautate.

Fotografiile de calitate, de ansamblu dar si de detaliu, ofera posibilitatea unei informari precise pentru cumparator. Spre exemplu, Casa Christoff, din zona Kiseleff, este o vila de 18 camere, unica, cu un stil aparte, care este scoasa la vanzare cu 5 milioane de euro.

Vila, o bijuterie arhitectonica, a fost construita in 1920, are o suprafata construita de 670 de metri patrati, din care 560 suprafata utila si este compartimentata in 18 camere, din care 17 dormitoare, 7 bai, doua bucatarii iar in curte sunt disponibile 16 locuri de parcare. Intr-un cadru arhitectural bogat, ce imbina armonios aristocratice note ale caselor boieresti antebelice, cu accente romantate ale nobletei vilelor victoriene si surprinzatoarea practicalitate moderna intr-un context nuantat de nostalgie, proprietatea pe care va propunem sa o vizionati este din foarte multe puncte de vedere o proveliste unica in Bucuresti. Localizata in cocheta zona Kisseleff, Casa Christoff are o suprafata construita de 670 mp si nu mai putin de 18 de camere, ceea ce ii ofera din start un enorm potential de investitie”-sursa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com