Drumul de la Stanisesti, reasfaltat si peticit dupa 40 de ani FOTO

Drumul judetean 243 B Stanisesti-Vultureni, utilizat zilnic de o parte a celor 4500 de locuitori din Stanisesti, va fi adus la standarde Se modernizeaza drumul din Stanisesti (4)Bogdan Popaeuropene. Soseaua a fost construita la mijlocul anilor 70 si de atunci nu a mai fost reparata niciodata. Zilele acestea se toarna un covor asfaltic de trei kilometri si se peticesc portiunile mai bune de drum.

Una dintre cele mai rele portiuni carosabile din judetul Bacau, drumul care duce spre comuna Stanisesti, a intrat de câteva saptamâni în reparatii generale. În anii trecuti, pentru ca locuitorii din comuna sa mai poata circula, Primaria Stanisesti a mai umplut gropile mari cu pietris. Drumul, aflat în atributiile Se modernizeaza drumul din Stanisesti (5)Acasa la George Apostu (1)Consiliului Judetean, va suporta acum reparatii capitale. „Se lucreaza bine, cred ca va iesi o lucrare de calitate. Este meritul Consiliului Judetean Bacau ca a alocat sumele necesare pentru ca oamenii din comuna noastra sa nu-si mai rupa masinile. Un drum scurteaza însa si timpul de deplasare. Sper sa beneficiem si de alte investitii pentru ridicarea standardelor de viata“, a precizat Bogdan Popa, primarul comunei Stanisesti.

Un comentariu

 1. Dr. Botomei Vasile povesteste intamplari reale de la statuia Domnitorului Stefan Cel Mare!
  De ziua Domnitorului Stefan cel Mare si Sfant, se fac ceremonii militare si slujbe religioase la statuia domnitorului.
  O asemenea ceremonie ar fi trebuit sa se fi facut si pe 2 iulie 2014 la statuia domnitorului de pe calare pe cal din centrul bacaului.
  Cum la primarie s-a jucat piesa ,,Eliminati coruptia din primarie” in regia DNA Bacau, in care rolul principal l-a jucat Primarul Romeo Stavarache, s-a dat uitarii Ziua domnitorului.
  Evenimentul nu a fost uitat de Vasile Botomei, care afland ca autoritatile dorm,a publicat cu numai o zi inainte, programul festiv dedicat domnitorului,organizat prin Asociatia Santul Voievod Stefan cel Mare,reprezentata prin Presedinte Botomei Vasile.
  A raspuns la invitatie Prefectul Dorian Pocovnicu,care a delegat pentru participare pe Subprefect,cu prezenta pe 2 iulie 2014,orele 16.00,la statuia domnitorului.
  A mai raspuns Consiliul Judetean Bacau,care a delegat pe directorul de relatii cu publicul,cu prezenta pe2 iulie 2014,ora 16.oo.
  Nu au raspuns la invitatie Inspectoratul judetean de Politie Bacau, Inspectoratul JUdetean de Jandarmi Bacau,Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, dar nici biserica ortodoxa prin Episcopia Romanului si Bacaului, nici Protopopiatul Bacau, desi statuia se afla intre doua catedrale ortodoxe, iar protopop Pr.Busuioc Costel locuieste in casa parohiala din spatele catedralei Sfantul Nicolae.
  In totanul ce a urmat evenimentului precedent din 2 iulie 2013, Botomei Vasile, de fiecare data cand trecea prin fata statuii domnitorului si vedea coroana de flori luata de vant pe marginile de jos ale soclului, oprea masina regulat in spatiul hasurat de la sensul giratoriu al statuii, se indrepta cu cu piosenie la statuie, si aseza coroana de flori rezemata de soclu.
  Nu este intamplatoare fapta, deoarece Botomei are un adevarat cult pentru domnitorul Stefan cel Mare, pe care il iubeste, il pretuiesete si il are la loc de cinste intr-un tablou la Casa de Avocatura si de Mediere Dr.Botomei Vasile, pictat la dimensiuni reale, asezat langa un alt tablou mare, tot in oficiul de intrare, pretuit la fel de tare, care ste Domnitorului Mihai Viteazu.
  Spre deosebire de alti ani,in care coroanele de flori erau luate de vant de pe piedestalul statuiei domnitorului,in acest an 2014,nu s-a mai intamplat asa.
  Asa ca s-a gandit Botomei sa faca ceva, sa nu se mai ia de vant corana!
  De ce oare nu amai fost luata de vant coroana de flori depusa la Domnitorului Stefan cel Mare si Sfant ,cand festivitatea a fost organizata de Asociatia Sfantul Voievod Stefan cel Mare?
  Ce a putut face ca Presedintele Botomei Vasile?
  Pentru a se raspunde la aceasta intrebare,curiosii trebuie sa se deplaseze la fata locului sa vada in ce sta agatata coroana de flori depusa pentru domnitor?
  Raspunsul la intrebare ar putea fi:
  a) lipita cu scoci;
  b) ridicata pe un suport;
  c) legata cu sfoara invizibila;
  d) este tinuta de Stefan cel Mare si Sfant in stare de inponderabilitate;
  Raspunsurile se raporteaza la starea de fapt a soclului de la statuie.
  Asta in conditiile care este placat cu marmura.
  Botomei Vasile Raspuns corect: Nici unul din punctele a,b,c,d,nu este corect! Presedintele Botomei Vasile, a avut grisa sa mearga la statuia domnitorului cu o ora mai inainte de eveniment, cand inca nu erau invitatii veniti.Sa urcat pe un scaun adus in masina sa de la Biroul de Avocatura Dr.Botomei Vasile, aflat in apropiere pe str.Oituz,33, si a batut un cui exact in soclul placat cu marmura al statuii domnitorului. Cum l-a batut si cum s-a putut?
  Este un secret!
  Curiosii pot merge la fata locului.
  Daca iti place? Comenteaza!
  Îmi placeÎmi place · · Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com