Lucian Daniel Stanciu Viziteu nu mai este vicepresedinte al USR

Lucian Daniel Stanciu- Viziteu si-a pierdut sprijinul in partid, dupa ce a sustinut agresiv echipa pierzatoare a lui Dan Barna. Primarul Bacaului a fost surprins intr-o inregistrare in care isi arata nervozitatea, deoarece echipa lui Ciolos a iesit castigatoare dupa primul tur al alegerilor interne din USR.

”Va regasiti vreunul din partidul asta cu Ciolos presedinte? Serios, acum. Trebuie un efort mult mai mare, daca nu, 2 ani de zile, o sa stam cu Ciolos si o sa ne ducem dracu’!”, a spus precipitat Viziteu.

In urma alegerilor interne din USR/PLUS, care au avut loc sambata, 2 octombrie, au fost desemnati vicepresedinti Catain Drula, Vlad Voiculescu, Dan Barna, Ionut Mosteanu, Anca Dragu, Allen Coliban si Claudiu Nasui.

Lucian Daniel Stanciu Viziteu, desi este primar de municipiu resedinta de judet, si-a pierdut increderea partidului, dupa un an de mandat, timp in care s-a evidentiat doar prin scandaluri publice.

Ediulul bacauan nu a reusit sa-si respecte nicio promisiune din campania electorala, a blocat bugetul municipiului (prin intermediul prefectului, subordonat politic) iar o parte din apropiatii pe care i-a angajat in primarie s-au ales cu dosar penal.

Mai mult, contrar propagandei si ideologiei USR, s-a aliat cu fostul primar Necula, care a fost impus director la Societatea de Servicii Publice Municipale Bacau SA, desi este judecat intr-un dosar de coruptie la Tribunalul Neamt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com