Liderul bacauan Viorel Hrebenciuc, ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Viorel Hrebenciuc, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Bacau, a fost ales ieri, in plenul Camerei Deputatilor, in functia de vicepresedinte. El a primit din partea colegilor 173 de bile albe si doar 12 impotriva. El il inlocuieste in aceasta functie pe Valeriu Zgonea.

Viorel Hrebenciuc este in momentul de fata liderul politic din Bacau cu cea mai mare functie la nivel national.  Un alt politician, tot de la PSD Bacau, Dan Tataru, a ajuns secretar de stat la MaPN.

Deputatul bacauan Viorel Hrebenciuc, ales pe colegiul 4, a fost pana in luna mai 2011 presedinte al „Comisiei pentru afaceri europene“, iar dupa aceea, presedintele „Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Romaniei“. El a mai facut parte din „Comisia comuna speciala a Camerei Deputatilor si Senatului“ pentru eleborarea pachetului de legi privind Securitatea Nationala. In momentul de fata, deputatul Hrebenciuc este si membru in grupurile paralmentare de prietenie cu Belgia, Israel si Regatul Suediei.

Viorel Hrebenciuc, lovit „acasa“, de colegul din USL

Chiar daca este un nume de rezonanta in politica romaneasca, Viorel Hrebenciuc a suferit repetate atacuri la persoana si calomnii din partea ambitiosului primar Romeo Stavarache, presedinte PNL in Bacau si vicepresedinte la nivel national. In 2008, intreaga campanie electorala a primarului Bacaului a fost axata pe lupta anti Hrebenciuc. Edilul a ramas cu aceeasi fixatie si dupa, chiar in pragul infiintarii Uniunii Social Liberale. Si acum, Stavarache intelege sa-si faca campanie, in judet si in oras, acuzandu-l pe Viorel Hrebenciuc ca ar fi capul Mafiei, cu care, fireste, nu va incheia nicio intelegere. Candidatul USL la Primaria Bacau, Romeo Stavarache, are insa propriile probleme. Legate de reteaua de clienti politici, care s-au imbogatit in ultimii ani din contracte din fondurile publice de stat si ale Uniunii Europene. Simptomatic este si faptul ca, pana acum, Romeo Stavarache nu a reusit sa-si impuna oameni in noul Executiv.

3 Comentarii

  1. doru din bacau spune:

    Hrebenciucule… De ce nu te iei de mana cu Iliescu si ca niste „elefanti” sa dispareti pentru totdeauna! Toti cei pe care iati sfidat si mintit atata timp, nu va mai suporta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com