Licitatie pentru „Regina Cerului“ (GALERIEFOTO)

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Bacau vrea sa vânda avionul Boeing737-200 din Nigeria, cunoscut ca Regina Ceali. Avionul a fost reconditionat la Aerostar, dar propritarul a dat faliment si nu a mai platit reparatiile.

 

Un avion, care sta de mai bine de patru ani în curte la societatea Aerostar, va fi scos la licitatie pentru suma de 84320 de lei. Avionul Boeing 737 a apartinut unei companii aeronautice din Nigeria, care a dat faliment anul trecut si care a renuntat la avion. De pe urma licitatiei societatea bacauana de avioane Aerostar îsi va recupera cheltuielile.

Licitatia organizata de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Bacau va avea loc în ziua de 13 februarie, de la ora 10. „Cei care vor sa participe la licitatie, trebuie sa depuna o garantie de 10% din valoarea de pornire a licitatiei si sa faca dovada ca societatea nu are obligatii fiscale restante“, a spus Adrian Anghel, purtator de cuvânt al DGFP Bacau.

Firma din Nigeria a renuntat definitiv la avion în septembrie 2011. Boeing-ul, fabricat în 1985, a fost echipat cu accesorii importante la Aerostar Bacau. „Sta de vreo patru ani la noi. Nu este ceva iesit din comun. Mai sunt vreo 10 la Bucuresti, dar Finantele din Bacau s-au miscat mai repede. În aceasta perioada de criza, multe companii aeriene dau faliment si renunta la a mai plati costurile reparatiei. Asta s-a întâmplat si aici“, ne-a declarat Grigore Filip, directorul Aerostar SA Bacau.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com