Lasati-ne in legea noastra

Tema imigrantilor care invadeaza Europa pune serios in discutie rolul de exportator de democratie pe care-l joaca SUA pe scena mondiala. Satelitii NATO de pe Batranul Continent, care executa in favoarea intereselor americanilor toate ordinele, vad acum efectele. In cativa ani, populatia Europei ar putea fi de nerecunoscut. Natalitatea crescuta a popoarelor din bazinul asiatic (chinezii, indienii si natiunile musulmane) pe de-o parte si haosul provocat de interventiile „tarilor civilizate“ in regiune, vor schimba la fata Europa.Curtea de Arges

Schimbarea asa ziselor regimuri dictatoriale din nordul Africii si unele zone din Orientul Mijlociu provoaca efectele asteptate. Europa este incapabila sa reactioneze. Pe de-o parte sunt afirmate drepturile imigrantilor (conforme unei legislatii prea permisive a UE) pe de alta parte, se pune problema vulnerabilitatilor care apar.

Tarile care au avut colonii sunt colonizate la randul lor. In Europa a fost introdus viermele „societatii deschise“, a discriminarii pozitive a minoritatilor, in defavoarea majoritatii, s-au intarit drepturile imigrantilor, ale invadatorilor cu voie sau de nevoie.Neagoe Basarab

Pe noi, romanii, istoria ne invata ca nu exista imperii bune si imperii rele, ca nu exista tari prietene la nesfarsit. Rusia tarista ne-a fost aliata in anumite perioade si adversara in altele. Au urmat apoi crimele facute impotriva poporului roman, in timpul URSS, cu acordul tacit al tarilor europene si SUA. Lovitura de stat din 1989, care a adus schimbarea de regim controlata si dorita din exterior, ne-a adus in bratele unor noi aliante. De fiecare data, Romania a facut politica compromisului minor, a unei cai de mijloc care i-a asigurat supravietuirea.

Tronul regelui de la Curtea de Arges

Jocul marilor interese mondiale nu ne lasa insa in legea noastra. Nu au fost lasati in legea lor nici musulmanii. Insa, in ciuda aparentelor, a razboiului si crimelor teroristilor de la ISIS, popoarele lui Mohamed isi vor atinge tinta. Este doar o problema de timp pana cand Romaniei i se va impune primirea noilor locuitori, pana cand totul nu va mai fi in legea noastra stramoseasca.(FOTO Curtea de Arges)

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com