Ionut Mihalache si Adrian Stefanita Diaconu, vicecampioni nationali „universitari”

Ionut Mihalache si Adrian Stefanita Diaconu, practicanti Taekwondo, elevi ai Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tîrgu Ocna au reusit sa devina vicecampioni nationali in urma luptelor disputate la „Campionatul National Universitar”, editia a VI-a. Evenimentul a avut loc in perioada 28 –  29  mai 2011, la  Sala de sport a Universitatii de Medina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, sub patronajul Federatiei Române de Taekwondo WTF.

 

În calitate de sportivi legitimati ai Federatiei Române de Taekwondo WTF, detinatori ai gradului GUP 4 (Centura albastra), cei doi elevi au urcat pe podium. Atat Adrian Stefanita Diaconu, 80 de kilograme, cat si Ionut Cristian Mihalache, categoria 74 de kilograme, au luat medalia de argint.

 

„Sportivii au avut o prestanta remarcabila atât în timpul competitiei, prin rezultatele obtinute, cât si în procesul de pregatire de specialitate în cadrul Scolii, constituind exemple pozitive pentru colegi si generatiile de elevi ce vor urma cursurile acestei institutii de învatamânt. Elevii s-au antrenat la Sectia de taekwondo – SNPAP SSILUM, sub îndrumarea agentului sef de penitenciare Florinel Silochi, detinator al Centurii negre 3 DAN – Taekwondo WTF”, a declarat Silvia Vatavu, purtator de cuvant al Scolii de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targul Ocna.

Stilul de arte martiale Taekwondo WTF îmbina mai multe elemente precum rezistenta fizica si psihica, forta, mobilitate, autocontrol, precizie, si face parte din familia sporturilor olimpice, cu o amploare deosebita, în ultima vreme, la nivel mondial.

 

Vor deveni instructori

 

„În perspectiva, elevii sportivi îsi continua pregatirea în vederea obtinerii titulaturii de instructori ai Federatiei Române de Taekwondo WTF, în unitatile la care vor fi repartizati în urma absolvirii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tîrgu Ocna”, a mai spus Silvia Vatavu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com