Investitie de 2 milioane de euro la Amurco/ In Bacau se va face bicarbonatul pentru produsele de patiserie(Galerie Foto)

Societatea detinuta de Ioan Nicolae va realiza în Bacau bicarbonat de amoniu alimentar. La inaugurare au fost prezenti deputatul Viorel Hrebenciuc, senatorul Radu Catalin Mardare, dar si autoritatile locale

Astazi a avut loc inaugurarea sectiei „Bicarbonat de amoniu alimentar“ de la Amurco, investitie care a costat peste 2 milioane de euro, facuta cu sprijinul grupului de firme Interagro, detinut de Ioan Nicolae. Omul de afaceri a invitat la inaugurare atât conducerea institutiilor bacauane, dar si deputati si senatori. PS Ioachim Bacauanul, episcop vicar al Episcopiei Romanului si Bacaului a facut o slujba de binecuvântare, unde a vorbit si despre calitatile sarii. Sectia facuta în Bacau va avea principala piata de desfacere în domeniul patiseriei. Bicarbonatul de amoniu se utilizeaza ca agent de afânare în realizarea de biscuiti, napolitane, diverse tipuri de cozonaci, dar si alte produse de patiserie.„Pentru realizarea investitiei s-a folosit cea mai buna tehnologie, fara sa fie afectat mediul înconjurator, iar produsul rezultat respecta legislatia europeana în domeniu“, a spus Ioan Nicolae, prezent la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com