Vlad Gheorghita este noul director al DSVSA Bacau

Gheorghita Vlad este noul director al DSVSA Bacau

Gheorghita Vlad este noul director al DSVSA Bacau

Veterinarii din judetul Bacau, de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, au un nou sef. Astazi a primit numirea în functie Vlad Gheorghita, care a condus mai multi ani Vlad GheorghitaServiciul Igiena Veterinara si Epidemiologie din cadrul institutiei amintite.  Vlad Gheorghita  are 50 de ani, doctorat în stiinte medicale dar si o serie de cursuri post doctorale. A fost implicat în proiecte europene de anvergura, alaturi de inspectori si comisari europeni în siguranta alimentelor si sanatatea animalelor. Vlad Gheorghita  este si cadru universitar la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”, unde are calitatea de profesor asociat. Aici preda pentru studentii aflati în an terminal un curs de inspectie veterinara. Noul director ne-a declarat ca îsi doreste sa-ti tina colegii aproape, sa formeze o echipa unita si puternica pentru ca Directia Sanitar Veterinara din Bacau sa obtina rezultate notabile în ceea ce priveste siguranta alimentelor si sanatatea animalelor, mai ales la micii producatori, unde înca mai sunt probleme.

3 Comentarii

  1. Un specialist spune:

    Dr. Vlad Gheorghita a fost este si va fi unul dintre specialistii de baza ai judetului,un om cu un caracter ales. Ca un specialist in domeniu cred ca alegerea a fost dintre cele mai bune. Felicitari doctore!

  2. Un specialist spune:

    Dr. Vlad Gheorghita a fost este si va fi unul dintre specialistii de baza ai judetului,un om cu un caracter ales. Ca un specialist in domeniu cred ca alegerea a fost dintre cele mai bune. Felicitari

  3. Un bacauan spune:

    Il cunosc pe doctorul Vlad. Un specialist adevarat, care merita demult functia asta. Cred ca rasufla usurati toti medicii din Directie. Nu vor mai fi ordine absurde, autoritarism fara rost si altele, de care nu merita sa pomenim. Vlad Gheorghita merita respectul nostru. Succes domnule Vlad Gheorghita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *