Gheorghe Vicol, fostul sef al SRI Onesti, candideaza la Primarie

Gheorghe Vicol (55 de ani), care a condus biroul Serviciului Român de Informatii (SRI) din Onesti, timp de 10 ani, (1993-2003) si-a anuntat intentia de a candida pentru Primaria Onesti. Fostul ofiter de contrainformatii economice are acum o firma de constructii cu 36 de angajati.

Gheorghe Vicol vrea sa candideze la Primaria Onesti ca independent si sa-si atraga de partea lui o coalitie politica cu care sa conduca orasul prin Consiliul Local. „Voi face o conferinta de presa, unde îmi voi anunta obiectivele pe care vreau sa le ating din fotoliul de primar. Vreau sa atrag de partea mea oamenii competenti din Onesti, care cred în revitalizarea platformei petrochimice dar si sa creez locuri de munca pentru tineri. În actul administratiei voi implica foarte mult si oamenii de afaceri“, a spus Gheorghe Vicol.

La baza, Gheorghe Vicol este inginer. Pâna în 1989 a lucrat ca sef al Departamentului Automatizari din cadrul Trustului Petrolul Moinesti, dupa care a intrat în sistemul de securitate. Din 1993, pâna în 2003, când a iesit la pensie, cu grad de locotenent colonel, a condus Sectia SRI Onesti. Dupa un an si-a facut o mica firma de constructii (DETE Const SRL). „Cât am fost în SRI, aveam o Dacie. Dupa ce am iesit la pensie, am sa fac ceva pe cont propriu, sa nu stau degeaba. Am pornit, în 2004, de la doi anagajti, iar acum am 36. Nu am avut contracte publice cu Primaria Onesti“, a mai spus Gheorghe Vicol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com