Gelu Panfil: Alexandru Cristea, „mostenitorul“ lui Neghina la carma Onestiului (VIDEO)

Consilierul Alexandru Cristea (27 de ani), cunoscut ca apropiat intim al fostului edil Laurentiu Neghina, a preluat la începutul acestei saptamâni atributiile de primar, dupa o sedinta de Consiliu Local, cu rezultatul cunoscut dinainte. Avocatul Gelu Panfil, copresedintele PNL din Onesti, afirma ca noul primar Cristea este „mostenitorul“ lui Laurentiu Neghina, care si-a pierdut functia în urma unei condamnari.

Alexandru CristeaNici nu s-a instalat bine în fotoliul de primar al Onestiului si Alexandru Cristea (27 de ani) este deja contestat de opozitia localitate. În 2012, când avea doar 24 de ani, acesta a candidat pentru functia de primar, având sustinerea membrilor Laurentiu NeghinaAsociatiei „Onestin“, pe care a condus-o o vreme dar si a lui Laurentiu Neghina, care a finantat masiv asociatia prin firma Nevila. Totodata, Laurentiu Neghina a fost promovat în publicatia Asociatiei „Onestin“ si sprijinit sa ajunga primar.Noul edil interimar al Onestiului este absolvent de marketing la Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacau si are un master la SNSPA.

Laurentiu Neghina si-a pierdut mandatul prin ordin al Institutiei Prefectului Bacau, emis pe 19 iunie 2015, care a avut la baza o decizie recenta a Înaltei Curti de Casatie si Justitie, care stipuleaza faptul ca primarii condamnati la închisoare cu suspendare îsi pierd mandatul. Neghina a fost implicat si condamnat pentru dare de mita la bacalaureatul sustinut, în 2010, la Podul Turcului.

Gelu PanfilIeri, liderul PNL Onesti, Gelu Panfil, a lansat un atac la adresa celor care l-au Primaria Onestipus pe Cristea în fotoliul de primar. Panfil afirma ca Neghina este implicat în mai multe fapte de coruptie si ca edilul Alexandru Cristea, „mostenitorul“ a fost pus pe functie pentru a-i facilita lui Neghina alte contracte cu banii publici ai Onestiului.  „Nici macar nu s-au chinuit sa faca procedura pentru alegeri. Sedinta a culminat prin numirea unui mostenitor la tronul Onestiului. Mosia asta este pastorita de UNPR-PSD…Laurentiu Neghina, nu a candidat de la UNPR, ci a candidat din partea Aliantei pentru Bacau. Si-a dat demisia deoarece trebuia sa faca loc altor aranjamente politice. Exista mai multe dosare în lucru, pentru conflicte de interse si fapte de coruptie. Firmele primarului Neghina au vândut produse, cu sume uriase, Primariei Onesti, în conditiile în care acesta era primar“, a spus Gelu Panfil.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com