Gabriel Vlase se retrage din cursa. Dragos Benea, noul presedinte al PSD Bacau

Zvonul emis de o publicatie locala (Ziarul de Bacau) se confirma, din mai multe surse, aflate in tabere diferite! In urma discutiilor purtate la nivel inalt, in sanul Partidului Social Democrat, s-a stabilit ca Dragos Benea sa fie noul presedinte al PSD Bacau. Si de aceasta data, partidul cere disciplina de la Dragos BeneaDeputatul Gabriel Vlase, prezent la intalnirea cu Aurel Vainermembri, mai mult decat o libera concurenta intre candidati!

 

Retragerea din cursa a deputatului Gabriel Vlase a fost confirmata deja de mai multe surse din partid, primari si lideri ai unor organizatii locale. „S-a analizat acest lucru in ultimile zile. Daca sa se retraga sau nu din cursa deputatul Gabriel Vlase. Pana la urma suntem o echipa puternica, nu avem nevoie de scindare in partid, ci de coeziune. Ar fi avut sanse mari si deputatul, dar dumnealui este prins mai mult cu activitatea la Camera Deputatilor si pe plan extern“, a spus un primar social democrat.

O parte dintre edili nu au ascuns faptul ca au purtat discutii cu presedintele Consiliului Judetean Bacau, legat de buget si de proiectele care urmeaza sa fie sustinute. „Dragos Benea are bugetul judetului in maini si o buna relatie la Bucuresti. Din cate stim noi, are o relatie excelenta cu premierul Ponta. Stie sa faca politica, a dovedit asta in ultimii ani! Ca ne place sau  nu, el il va inlocui pe Viorel Hrebenciuc. Domnul Vlase are, oricum, treburi importante, de nivel national“, a spus un alt primar.

O parte dintre social democrati nu si-au ascuns dezamagirea fata de retragerea din cursa a deputatului Vlase, care a reusit sa coaguleze o echipa in jurul lui. „Sunt sigur ca noi, cei care am fost de partea lui Gabriel Vlase vom fi marginalizati. Dragos a dovedit de multe ori ca poate fi razbunator“!

 

PSD-istii bacauani au dorit sa ramana in anonimat. Peste putin timp, la Teatrul de Vara din Bacau incep alegerile pentru noua structura judeteana a partidului. Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com