FSC organizeaza a 13-a Gala a Premiilor Comunitatii Bacauane

Gala organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar urmareste strângerea de fonduri pentru 700 de copii si peste 1100 de vârstnici, din judetul Bacau, carora fundatia le ofera asistenta. Totodata, în cadrul galei vor fi premiati oamenii de afaceri si politicienii care s-au implicat activ în problemele sociale. Evenimentul are loc la Livisticum, pe 15 mai.

FOTO FSC

FOTO FSC

Cea de-a 13-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane va începe la ora 18.00, joi, 15 mai,  la Centrul Levisticum. Vor fi premiate persoanele, firmele, ONG-urile dar si institutiile publice implicate în dezvoltarea comunitatii locale si în rezolvarea problemelor sociale ale bacauanilor. Sunt asteptati peste 200 de participanti, de la ora 18, când va avea loc primirea invitatilor. Evenimentul propriu-zis (cina festiva, decernarea Premiiilor Comunitatii, spectacolele licitatiile si tombolele) se va produce între orele 19 si 22. Banii strânsi la gala vor fi folositi pentru „Cluburile cu Lipici“, de care se bucura peste 700 de copii din zonele defavorizate ale judetului Bacau dar si pentru programul de îngrijire si asistenta la domiciliu pentru vârstnici. De acest proiect FSC, implementat dupa model norvegian, beneficiaza peste 1100 de batrâni, în 10 dintre localitatile judetului.

Un comentariu

 1. Dr.Av.Vasile Botomei,locotenent aviatie(r)17 Mai 2014 at 11:10 AM #
  Foarte frumos!
  Ar fi fost potrivit sa fi venit primarul municipiului Bacau la eveniment.
  Este bine ca a venit dnul Iliuta Barzu.Domnia sa merita atentie pentru ca stapaneste de mai multi ani o suprafata de tern din Parcul Trandafirilor,unde vinde bere,si nu are grup sanitar.Domnia sa vinde si mancaruri printre trandafirii intretinuti de primaria Bacau, pe care le ia de la un restaurant de langa terasa domniei sale, pentru ca restaurantul nu mai are obiect de activitate din cauza ca in fata acestuia si-a pus terasa pe trotuar dnul consilier local Iliuta Barzu.
  Asa ca distinsa doamna Presedinte Gabriela Achihai,pentru o mai buna publicitate a oamenilor din primaria Bacaului,a-ti putea lua in calcul sa repetati festivalul premiilor intr-o locatie mai centrala din Bacau.Oare s-ar putea organiza festivitatea pe terasa dnului consilier Ilie Barzu?!
  Mai ales ca aici pot asista la eveniment si cei care nu primesc premii!
  – See more at: http://www.desteptarea.ro/gala-premiilor-comunitatii-bacauane-la-editia-a-xiii-a/#sthash.nfiZ9otp.dpuf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com