Fiica cea mai mare a lui Corneliu Vadim Tudor a intrat in Partidul Romania Mare. Vrea sa readuca partidul in Parlamentul Romaniei

Cea mai mare fiica a lui Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Români Mare, Lidia Vadim Tudor, si-a anuntat astazi, printr-un comunicat, intrarea în PRM.

„Este o onoare si o provocare pentru mine sa vin în Partidul fondat în urma cu un sfert de secol de catre tatal meu si am convingerea ca prezenta mea în marea echipa PRM va reprezenta renasterea acestui partid. Îmi doresc foarte mult sa contribui la promovarea PRM, sa reprezint cu mândrie numele tatalui meu mai departe si sa aduc partidului acel suflu de care acum are nevoie”, a declarat Lidia Vadim Tudor.lidia-vadim-tudor

„Ma bucur ca am revenit, dupa multa vreme, în sediul central al Partidului România Mare. Si cu atât mai mult ma bucur pentru ca am venit aici ca sa ramân”, a mai zis fiica lui Vadim Tudor.

„De-a lungul timpului au mai fost propuneri ca Lidia Vadim Tudor sa se alature partidului, dar care au fost primite cu reticenta, dat fiind ca la acel moment în rândurile PRM nu exista coeziunea necesara în interiorul acestei organizatii politice“, potrivit dcnews.ro.

„Dupa moartea tatalui meu, Corneliu Vadim Tudor, am avut mai multe propuneri de a ma alatura Partidului, pe care însa le-am refuzat. Pe de alta parte însa, nu pot sa asist de pe margine la transformarea PRM într-o umbra a ceea ce a fost cândva”, a mai declarat Lidia Vadim Tudor, adaugând ca „am decis, în urma unor propuneri venite din partea unei echipe pe care o consider la acest moment câstigatoare, sa accept sa duc acest partid acolo unde îi este locul, în Parlametul României si, mai mult, în istoria acestui popor.”

În momentul de fata PRM este implicat in strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie dar si procedura pentru stabilirea candidatilor.

2 Comentarii

  1. Presura Maria spune:

    Felicitari pentru hotarirea de a duce mai departe flacara aprinsa de Corneliu Vadim Tudor

  2. Presura Maria spune:

    Felicitari pentru hotarirea luata.Flacara, aprinsa de Corneliu Vadim Tudor ,trebuie dusa mai departe.De un partid reformat , cu idei novatoare si
    principii nationaliste ,acum,mai mult ca oricind,tara are mare nevoie.
    Sa dea Domnul sa fiti pe drumul cel bun si sa izbutiti in ceea ce va propuneti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com