Felicitari de la Romeo Stavarache, pe spatele bacauanilor

Primaria Bacau a cumparat de la firma Poliart New 60 de mii de felicitari la un pret de 0,98 lei, bucata. Aceeasi firma a distribuit scrisorile de Craciun în posta bacauanilor.

 

Primarul Romeo Stavarache le ureaza bacauanilor „La multi ani”, „Sarbatori fericite”, „Paste Fericit“, „Craciun Fericit” si multe altele, din bani publici. Numai „urarile de Craciun“ i-au costat pe bacauani aproape 60 de mii de lei, bani care au intrat în contul unei societati din oras. Anual, sunt cheltuite sume de câteva sute de mii de lei, pe felicitari si scrisori din partea edilului, care a gasit astfel o modalitate „ieftina“ de a-si face campanie.

Primaria Bacau a cumparat de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), direct de la firma SC Poliart New SRL. Ilustratele, în format 21/9,5 centimetri, au ajuns la usa bacauanilor, cu mesajul de Sarbatori si cu semnatura primarului Romeo Stavarache. „Aceasta practica a devenit o obisnuinta, anual sunt cheltuite sume importante, pentru aceasta campanie mascata. Nu stiu de ce nu se sesizeaza nimeni“, a spus un angajat din Primarie.

Liliana Gheorghiu, de la firma SC Poliart New, din Bacau recunoaste ca acest contract de tiparire si distribuire a felicitarilor, este cel mai mare din istoria firmei. „Felicitarile au fost luate de Primaria Bacau prin cumparare diecta de pe SEAP. Am mai facut felicitari, dar în tiraje mai mici“, a spus Liliana Gheorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com