Ce au în comun Traian Basescu, George Bush jr, Irinel Columbeanu si Ioan Nicolae? GALERIE FOTO

Navele iesite din mâna bacauanului Mihai Gugles au ajuns în casele lor!

 Specialistul  în navomodele  vrea sa vânda vapoarele „Aurora“ si „Lenin“ lui Dan Diaconescu si George Becali

 Bacauanul Mihai Gugles (49 de ani), specialist în navomodele, se poate lauda ca ceea ce a iesit din mîinile lui a ajuns în casa unor sefi de stat dar si a unor potenti oameni de afaceri. Prietenul de o viata, Clement Mocanu, „i-a plasat“ navele la Traian Basescu, Irinel Columbeanu si Ioan Nicolae.  „Bricul Mircea a ajuns la Traian Basescu prin Clement, când era Basescu era ministru al Transporturilor. Clement Mocanu avea niste afaceri în Gara de Nord si a vrut sa fie atent cu ministrul. Ulterior, tot la Traian Basescu, când era primar al Capitalei, a ajuns si nava Victorio Venetti. Viitorul presedinte al României a oferit nava Bricul Mircea lui George Bush jr, in cursul vizitei întreprinse în SUA“, a spus Mihai Gugles.

 Stie casa lui Irinel mai bine ca Moni

Mihai Gugles se pricepe si la amenajari interioare. Asa l-a cunoscut si pe Irinel Columbeanu, caruia, împreuna cu firma lui Clement Mocanu i-a facut casa din Snagov. „Cunosc casa din Snagov mai bine decât o stie Monica, care a fost trecatoare pe acolo. Eu i-am facut finisajele în casa. Clement Mocanu a fost invitat la nunta lui Irinel cu Monica Gabor. Ca dar de nunta i-a dat nava Richelieu. Irinel are afinitati cu Franta. Am înteles ca a fost foarte încântat de ce a primit. Stiu ca o mai are si acum“, a mai spus Mihai Gugles. Tot prin intermediul constructiilor a ajuns si în casa lui Ioan Nicolae, miliardarul care detine Interagro, care este cercetat penal de DNA. „Am facut finisaje si lucrari si în casa lui Nicolae. La el, la Zimnicea, a ajuns mava Mirnâi“, a mai spus bacauanul.

 

Navele bacauanului au fost premiate la concursurile nationale si internationale de profil. Operele facute cadou sau vândute au fost date odata cu diplomele si medaliile obtinute. La fiecare din ele a muncit cel putin un an. „La Bricul Mircea am muncit un an si jumatate si are aproximatv 100 de mii de piese lucrate manual, la Victorio Venetto am muncit cam un an, dar e mai putin complexa, are doar 30 de mii de piese. Probabil, cea mai complexa dintre toate este cea ajunsa în casa lui Columbeanu. Are peste 120 de mii de piese unice, muncite si asamblate în cel putin un an si jumatate“, a mai spus Mihai Gugles. Lucrarile bacauanului au fost realizate în bucataria apartamentului în care locuieste. Navele sunt realizate din lemn tabla, plastic. Unele materiale este nevoit sa le importe. În urma anilor de munca, el a realizat si o carte: „Pasiunea mea, traforajul si pirogravura“, aparuta la Editura Ceres.

Vreau sa protestez în fata la OTV!

Desi are doua facultati (inginerie si auto-tancuri) si este înscris la doctorat, Mihai Gugles nu are loc de munca. Mihai Gugles este doctorand în inginerie, fost ofiter în Armata Româna, cu misiuni peste granite. Ultimile lui creatii, nava Amiral si nava Lenin, pe care le-a muncit anii trecuti, sunt pregatite pentru vânzare. Cheltuielile si timpul alocat l-au blocat financiar. „As vrea ca aceste nave sa ajunga la Dan Diaconescu si George Becali. Vreau sa ajung la OTV, sa ma cunoasca românii. Daca nu voi fi primit, voi face greva foamei“, a mai spus bacauanul.

 

8 Comentarii

 1. Irina spune:

  draga admiratoare….sa te semnezi „o admiratoare” cand vei cunoaste semnificatia cuvantului….

 2. anamaria spune:

  🙂

 3. Irina spune:

  am uitat sa mentionez…..sunt foarte mandra de tatal meu

 4. Gugles spune:

  draga asa zisa admiratoare,,,,nu ai vazut tu in viata ta asha machete,,,,banuiesc ca habar nu ai despre ce este vorba macar,,,,asha ca viseaza la iahturile lui diaconescu(care si alea le stii din poze probabil)si pastreaza ti opinnile pentru tine,,,si apropo nu te mai semna „o admiratoare”daca nu cunosti semnificatia cuvantului….

 5. sergiu spune:

  am avut ocazia sa lucrez cu el, e un om deosebit,chiar daca e mai special ,pacat ca un om cu talentul lui nu e apreciat la adevarata valoare.

 6. o admiratoare spune:

  Credeam ca te-ai facut baiat mare. Mai plângeai si acum 3-4 ani ca nimeni nu te ajuta. Diaconescu are iahturi în marime naturala, nu cred ca-i trebuie jucarii. Du-te la vreo gradinita privata de fite, poate vor odraslele aristocrate sa se joace cu tine si juc?riile tale, daca nu, mergi la spital…

  • Andrei spune:

   auzi draga cand o sa ajungi tu sa faci ceea ce face nanu sa ne contactezi;;)asa ca pana atunci nu te mai baga aiurea in seama, poate te retinem:)

  • anamaria spune:

   auzi papusa cand ai sa ajungi sa il cunosti pe acest om atunci sa iti dai tu cu parerea….pana atunci ar fi bine sa taci si sa iti vezi de pozele tale cu iahturile alea de doi bani la care visezi tu…. :)))))))) Stima si respect pt acest domn!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com