Eugen Mereuta, inculpat in dosarul Damaschin: „Cer ca Monica Gabor sa depuna marturie in instanta!“

Condamnat de Tribunalul Bacau la 10 de ani de închisoare, în dosarul de prostitutie în care este implicata si Monica mereuta eugenGabor, Eugen Mereuta considera ca instanta a dat o pedeapsa exemplara din cauza ca în sala Curtii de Apel din Bacau a fost lasat sa moara Dinu Damaschin, cel care se autointitula tatal lui Moni. El recunoaste ca fregventeaza des saloanele de masaj erotic, dar afirma cu nu a traficat niciodata o femeie: „Este greu sa satisfaci o femeie, sa o tii lânga tine, dar cum sa controlezi  40 fete, cum mi se imputeaza mie în actul de acuzare!? “

Dosarul în care Dinu Damaschin, Eugen Mereuta, zis Genu si Ciuca Claudiu au fost acuzati de trafic de persoane si minori si proxenetism este departe de a fi încheiat. Dupa moartea lui Dinu Damaschin, ceilalti inculpati din dosar au fost condamnati de Tribunalul Bacau la pedepse grele. Eugen Mereuta a fost condamnat la 10 ani de închisoare iar Claudiu Ciuca, la 3 ani. Mereuta afirma, in continuare, ca este nevinovat . „Am fost si sunt un client fidel al saloanelor de masaj. Acolo, daca mai dai si ceva în plus, poti avea Monica Columbeanu (Gabor) la Racaciuni parte si de penetrare. A trecut mult timp, poate ca am avut-o si pe Monica, în urma cu sase, sapte ani. Nu-mi mai aduc aminte. O chem în instanta, sper sa vina si sa povesteasca  daca m-a cunoscut si în ce conditii. Eu am ajuns în acest dosar fara sa existe probe, nici macar interceptari. Sunt doar declaratii, asupra carora exista suspiciunea ca ar fi confectionate“, a spus Mereuta.  Mai mult, omul de afaceri, care detine doua cafenele în Bacau si alte imobile în Bucuresti, argumenteaza ca nu ar avea de ce sa se bage în afaceri murdare, atâta timp cât are o situatie finanxciara foarte buna.

Monica Columbeanu„Sunt om de afaceri, am totul la vedere, nu aveam de ce sa ma ocup de trafic de femei. Plus ca fetele de la saloanele de masaj au declarat ca puteau iesi la coafor, în club. Prin urmare nu erau nici sechestrate si nici traficate. Faceau prostitutie pe cont propriu“, a declarat Eugen Mereuta.

Declaratiile de la dosar au indicii de fals“

Eugen Mereuta afirma ca Tribunalul Bacau nu i-a luat în considerare probele, chiar daca a aratat indicii clare în privinta falsului în declaratia fetelor de la masaj. „Ca sa nu fie acuzata Monica Sarpe de proxenetism, au facut-o sa dea declaratie împotriva mea. Denuntul nu este înregistrat, asa cum cere legea. Apoi, atat ea, cât si o alta fata au declaratia de martor cu numar de înregistrare unul dupa altul“, mai spune Mereuta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com