Tragedie: Eleva de la Anghel Saligny, care a cazut de la etajul doi, a murit in aceasta dimineata!

Update (16 decembrie): 10.50. Bianca R. (15 ani) a decedat in aceasta dimineata, la Spitalul Judetean Bacau. Starea sanatatii s-a inrautatit aseara, cand adolescenta a facut febra foarte mare, pe fondul unor leziuni si fracturi foarte grave.

B.R (15 ani) se afla acum în terapie intensiva, cu fractura de baza de craniu, multiple fracturi ale membrelor si alte leziuni interne. Prognosticul medicilor este rezervat!

Liceul Anghel SalignyDoua eleve ale Liceului Anghel Saligny din Bacau, din clasa a 9-a, cazate în caminul ce tine de Grupul Scolar Grigore Tabacaru, au încercat asta noapte sa plece din camin. Deoarece usa era inchisa, au înnodat cearsafurile, incercand sa coboare astfel de la etajul doi. Prima dintre ele a reusit sa ajunga cu bine jos, dar la cea de-a doua fata cearsafurile s-au Caminul Saligny (2)desfacut. Eleva a cazut de la aproximativ 10 metri pe ciment. Contactul i-a produs leziuni foarte grave. Medicii Spitalului Judetean de Urgente din Bacau sunt rezervati asupra prognosticului. „Starea este foarte grava. Prognosticul este rezervat. Acum se afla la terapie intensiva, nu se poate interveni decât sa-i mentinem functiile vitale. Are fractura de baza de craniu, ceea ce este foarte grav, dar si fracturi multiple la membre“, a spus dr. Aurelia Taga, directorul medical al Spitalului Judetean din Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com